Lehetek vonzó a férfiak számára ilyen alakkal?
Figyelt kérdés
Mindenki azt sulykolja egyfolytában, hogy nagyon vékony vagyok, "csak" 50 kg a súlyom a 168 centimhez. Alkatilag vagyok ilyen, sosem voltam sokkal több, maximum 3-4 kilóval. Tényleg beteges a soványságom? Én nem látom magam annyira vészesen vékonynak. Ez tetszhet még a férfiaknak? Mondjuk az idősebb (35+) korosztálynak?
2013. jan. 31. 12:16
11/39 anonim válasza:
Jó is, h nem tettél fel meztelen vagy ilyesmi képet ide, az milyen már! :D
Én 35+ vagyok, nekem tetszik, bejön! Te mennyi vagy amúgy?
12/39 A kérdező kommentje:
30 éves
2013. jan. 31. 12:24
13/39 anonim válasza:
35 felett már sokan hajlamosak elhízni. Szerintem csupán nem olvadsz bele a tömegbe, és ezért néznek meg. Óvodás gondolkodás, mert pont, hogy te vagy az úgynevezett normális, aki nincsen elhízva.
14/39 anonim válasza:
Ilyesmi alkatom van, szerintem ez nem sovány, bár már én is kaptam hasonló megjegyzéseket.
Ez maximum karcsú testalkat, én magam normál testalkatnak nevezem, de egy a lényeg, nem kórosan sovány!
15/39 A kérdező kommentje:
Megnyugtattatok, bár minden erőmmel azon vagyok, hogy összekapjam magam kicsit, de ha nem, hát nem megy... nem tudom erőltetni, a természettel szemben nem tudok menni!
2013. jan. 31. 12:28
16/39 anonim válasza:
Gyönyörű alakod van. Nekem ilyen alakkal olyan önbizalmam lenne, hogy kiütné a plafont. :D
17/39 anonim válasza:
Ez egy nagyon szép alak, bár nem tartozom a fent említett korosztályba.
18/39 anonim válasza:
Biztosan tudnál a természettel szemben menni, de NE TEDD. Vonzo, csini, izgato vagy (kár, hogy sok a ruha rajtad :-))
19/39 A kérdező kommentje:
Igazából én sem foglalkoztam ezzel a dologgal mindaddig, amíg ez az ominózus férfi el nem kezdett piszkálni... észreveszem, ha megnéznek az utcán, de tudomásul veszem és jól esik. Kész, ennyi. Viszont nem értettem, hogy ha általában másnak nincs baja ezzel, sőt szemlátomást vonzónak tartja, akkor ez az egy miért teszi szóvá?
2013. jan. 31. 12:31
20/39 anonim válasza:
Más nők meg azért nyafognak, mert minden férfinak vékony lány kell. Az igazság ezzel szemben az, h nem elsősorban a testalkaton múlik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!