Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elegem van rivalizálásból az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van rivalizálásból az öltözködésem miatt! Sportos ruhában is lehetek vonzó kedves férfiak?

Figyelt kérdés
Én egy eléggé nőies nő vagyok.Ezt úgy kell érteni hogy elegáns ruhákat hordok de sosem teszem ki a kirakatba amim van.De már unom hogy rámegy az összes pénzem emrt a többi lánnyal rivalizálunk.Néha olyan jó lenne erőlködés nélkül bemenni a városba edzőnadrágba és kapucnis pulcsiba...
2012. dec. 25. 23:19
 1/8 Ivan Iljics ***** válasza:

Szerintem nem a ruha teszi az embert.

Neked talán zavaró lenne ha egy férfi ódivatú ruhákat hordana?

2012. dec. 25. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Túlságosan a külsőségekre alapozol... ilyenek a nők. Ne aggódj, nincsen semmi probléma. Legalábbis felőlem. A sportos nők bejönnek és az alak talán úgy még jobban is látszik :)

23/F

2012. dec. 25. 23:24
 3/8 anonim ***** válasza:

A férfiak ízlése teljesen eltérő lehet, van akit csipkeblúz érdekel van aki a kapucnisat szereti és van aki csak azt nézi ki van a ruha alatt:)

Ha tanácsot szeretnél én azt tudom mondani, hogy add magad, öltözz úgy, ahogy jólesik. A megjátszás eleve nem jó út, mert nem tudod hosszú távon tartani vagy olyan kapcsolatod lesz ami hazugságra alapul.

Ami meg az öltözködés kihívó részét illeti, a mély dekoltázst minden férfi imádja, csak épp nem a szerelem jut róla eszébe :)

2012. dec. 25. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Edzőnadrág- kapucnis pulcsi trógerség, kutya sétához, futáshoz oké, de városba mászkálni benne GÁZ!
2012. dec. 25. 23:26
 5/8 Hole Hunter ***** válasza:
Olyan öltözéket viselj, amiben jól érzed magad. Bőven elég kirittyenteni magad, ha randira, buliba...stb. mész.
2012. dec. 25. 23:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Simán, hidd el a legtöbb férfi nem amiatt fog fölszedni, vagy éppen nem fölszedni, hogy milyen ruha van rajtad. Másfelől meg ha elegánsan akarsz öltözni, elég ha azokat veszed fel amik már megvannak, nem kell ahhoz minden héten új ruhát venni....

23/F

2012. dec. 25. 23:41
 7/8 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Szerintem igen, sportos ruhában is lehetsz vonzó! :)
2012. dec. 26. 02:14
 8/8 A kérdező kommentje:
UUU köszönöm nagyon aranyosak vagytok :) De amugy én azt vettem észre hogy aki nem öltözik olyan csinosan az nem érdekli a férfiakat...de lehet hogy csak az én városomban van igy :D
2012. dec. 26. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!