Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetek vonzó a férfiak...

Lehetek vonzó a férfiak számára ilyen alakkal?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mindenki azt sulykolja egyfolytában, hogy nagyon vékony vagyok, "csak" 50 kg a súlyom a 168 centimhez. Alkatilag vagyok ilyen, sosem voltam sokkal több, maximum 3-4 kilóval. Tényleg beteges a soványságom? Én nem látom magam annyira vészesen vékonynak. Ez tetszhet még a férfiaknak? Mondjuk az idősebb (35+) korosztálynak?

2013. jan. 31. 12:16
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
47%
A piszkálódás mögött nem feltétlenül van komoly kritikai gondolat. Szerintem te reagálod túl. Megfelelési kényszered van, ahogy a kérdés is mutatja. Nyilván ezt nem látod be a saját szemszögedből. Szóval a megoldás, hogy lazíts, mert akármilyen is vagy külsőre, mindig lesz pasid.
2013. jan. 31. 12:34
 22/39 anonim ***** válasza:
amit a kép mutat az tetszik (érett férfiként mondom)
2013. jan. 31. 12:35
 23/39 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nincs semmi baj ezzel az alakkal, teljesen normális. Nem látom okát, hogy miért ne lehetnél vonzó. 20/F
2013. jan. 31. 15:04
 24/39 QueenRavenna ***** válasza:
0%
Hol a melled, néni?
2013. jan. 31. 15:07
 25/39 A kérdező kommentje:
Ha hiszed, ha nem, a helyén! Teljesen átlagos méretű mellem van.
2013. jan. 31. 15:21
 26/39 anonim ***** válasza:
Kik mondják, hogy nagyon vékony vagy? Hadd tippeljek: súlyosabb nők? Általában ők szokták. Ne foglalkozz velük, szerintem csinos alakod van. Szép hosszú combjaid vannak és jó a csípőd is. Nekem is hasonló alakom van, számok is nagyjából stimmelnek, én is folyton megkapom, hogy borzasztó vékony vagyok. Tényleg nem vagyok vastag, de egyáltalán nem vagyok csúnyán vékony. És te sem vagy az. Ha te így jól érzed magad, akkor maradj így. Én próbáltam már "nyomásra" hízni, és 3 kilóval nehezebben egyáltalán nem éreztem jól magam, pedig azzal is bőven átlagos alkat voltam. Egyszerűen nem éreztem jól magam, és inkább lefogytam megint. Én így szeretem magam, ha te is elégedett vagy így magaddal, ne hallgass másra.
2013. jan. 31. 16:45
 27/39 A kérdező kommentje:
Egy konkrét férfi szekál folyton ezzel.
2013. jan. 31. 17:12
 28/39 anonim ***** válasza:
Anyám, bárcsak nekem lenne ilyen alakom... Tökéletes, legalábbis női szemmel nézve :)
2013. jan. 31. 20:50
 29/39 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Valóban elég vékony vagy, de ha ilyen alkat vagy, és jól érzed magad így, akkor rendben. Szinte mindenkinek azt szoktam tanácsolni, hogy kezdjen el rendszeresen sportolni, mert aki vékony, annak megjön jobban az étvágya, és szépen fog picit hízni, ha eszik mellette rendesen. Szerintem szép vonalaid vannak, nagyon jól áll minden a képen, viszont az összhatás picit túl zárt, hogy van egy zárt pulcsi, de azalatt is egy póló. Mivel így kissé soványan is csinos vagy, ezért simán vehetnél kicsit kevésbé zárt ruhákat, ízléseseket, természetesen :)
2013. febr. 1. 09:19
 30/39 A kérdező kommentje:

Amikor jobb az idő, természetesen hordok kevésbé zárt ruhákat is, de elég fagyos vagyok, ezért úgy gondolom, hogy habár nem sok minden látszik fölül, de azért még a legjobbat hozom ki magamból a körülményeket figyelembevéve :D természetesen nyáron nem magas nyakú pólóban járok :D

A sportolás jó ötlet, valamit ki fogok próbálni, bár ha az annak számít, akkor naponta legalább 3-4 kilométert sétálok, plusz folyton rohangálok a fiam után is :))

2013. febr. 1. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!