TUDOM HOGY KÖVÉR vagyok! Szerintetek mennyit kellene fogynom ránézésre? (KÉP)
2013. jan. 31. 01:19
41/67 anonim válasza:
Mellből ne fogyj, egyébként egy 20as
42/67 A kérdező kommentje:
Értsétek már meg hogy nem kamuzom. Miért kamuznék? nekem is van olyan ismerősöm aki 70kg de vékonyabbnak néz ki mint én. Izomtömeg, csont meg hogy hogyan oszlik el rajta. Én annyi vagyok amennyit mondtam. Nincs értelme kamuznom.
2013. jan. 31. 02:10
44/67 anonim válasza:
Hihetetlen ilyen szép lányok vannak itt egyes kérdések mögött, szerintem tökéletes vagy, nekem Te vagy a Női ideál. :) *_*
45/67 anonim válasza:
Alaposan mellbebasználak Zsuzsikám
46/67 anonim válasza:
Jól látom, hogy ilyen test mellett még barna, hosszú a hajad? Úristen itt olvadok el mindjárt.:( Gondolom ismerkedni nincs kedved.:( 25/F
47/67 anonim válasza:
Bírom a husis csajokat :D Te pont jó vagy!Főleg mellbe :P
48/67 anonim válasza:
1. kövér vagy ez igaz
2.sok faszcibáló, pont az ilyeneket szereti, mert ott hajt pinát rajtad, ahol akar. Maximum nem fog egy forman csúszni.
Kérdésedre válaszolva ahhoz, hogy az én izlésemnek megfelelj 10-15-t
49/67 anonim válasza:
Szerintem ez nőiesen telt. Nekem tetszik!
50/67 anonim válasza:
A mérleged lehet rossz..De szerintem vagy 75-80 kilo.Egyebkent 10-15 kilot leadni érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!