TUDOM HOGY KÖVÉR vagyok! Szerintetek mennyit kellene fogynom ránézésre? (KÉP)
2013. jan. 31. 01:19
11/67 anonim válasza:
Szerintem te bőven több vagy 65-nél. Vagy nagyon alacsony... vagy a kép béna...
Amúgy ezt már feltetted egyszer, csak jobban ki volt takarva és azt kérdezted, hogy mennyire vagy szexi... :D
13/67 anonim válasza:
Szerintem így vagy szép! Nekem az ilyen csajok jönnek be és ha tényleg 65kg vagy akkor nem kell fogyni csak szedj fel többet :)
14/67 A kérdező kommentje:
Sokáig 50-55kg voltam csak az utóbbi időben híztam meg. Van aki azt mondja így is jó van aki szerint kövér vagyok. Ezért kérdeztem meg hogy akkor most mi van mert van aki ezt mondja van aki azt. De úgy látszik itt sincs összhang:)
2013. jan. 31. 01:24
15/67 Pretty Ballerina válasza:
Hát kb 20 kilót lehetne, hogy jó tartományban legyen a súlyod.
16/67 anonim válasza:
Mert nem dugsz. Én minden nap dugok és csinos vagyok. (L)
17/67 anonim válasza:
Csaj vagyok, 100%-ig hetero, de szerintem így vagy jól. Sok pasinak így fogsz tetszeni és nem csontsoványan.
18/67 anonim válasza:
Inkább ilyen alakot fogdossak mint egy csontot amit a vasárnapi húslevesbe szoktunk rakni...
19/67 anonim válasza:
20/67 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem, hogy vannak ezek a gyk nevű képek itt... Volt egyes meg kettes is, de azok megint mások voltak... Lehet valaki szórakozik azzal, hogy mindenféle kérdést feltesz más képekkel? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!