Szerintetek így első ránézésre kép alapján mennyit kellene fogynom? (kép lent)
Vagy az is elég ha rendszeresen tornázok? A fenekemmel, a combommal és a csípőmmel nem vagyok elégedett.
Súlyra nem mondanám, hogy nagyon sok vagyok 160 cm és 53 kg, derék: 74, csípő 89, fenék 98, mell 92. Van ötletetek, hogy mivel vihetném le a hájamat ezekről a helyekről?
Remélem a linkek jók, ha nem akkor szóljatok. :)
A válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem semennyit. Pont jól nézel ki. Komolyan kár volna lefogynod egy kilót is.
De ha nem hiszel nekem, mindenképpen elég, ha csak tornázol. Egyébként nem lehet konkrét helyről fogyni, ez tévhit. Ha fogysz mindenhonnan fogysz. A genetikától függ, hogy hol rakódik le több háj, és honnan jön le könnyebben.
Szerintem semennyit, itt valóban "formálni" kéne. Neked ilyen alkatod van, vékonyabb lábad és szélesebb csípőd. meg kell tanulni jó ruhát választani ehhez az alkathoz, ennyi a trükk.
Esetleg az úszást/futást tudnám javasolni, de fogyózni semmiképpen nem kell!
Ez oldalt köthetős bugyi és ha kiengedek belőle akkor elől a hasamnál nagyon nagy, le lóg az anyag és kilátszik aminek nem kéne... :) :)
Köszönöm a válaszokat! Akkor tornázni fogok ezerrel. Meg odafigyelek a táplálkozásra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!