TUDOM HOGY KÖVÉR vagyok! Szerintetek mennyit kellene fogynom ránézésre? (KÉP)
2013. jan. 31. 01:19
21/67 anonim válasza:
Szerintem meg pont jó vagy,én járnék veled.Olyan nőies szép vagy.
22/67 Alexandra0908 válasza:
Jézusom,szerintem nagyon szép alakod van...szeretném,ha így néznék ki. :)
én is 65kg vagyok,de te sokkal nőiesebb vagy. :/:)
esetleg egy 5-10kg,ha nagyon fogyni akarsz,de szerintem nincs rá szükséged. :)
23/67 anonim válasza:
Páromnak most mutattam meg, szerinte ez simán jó testalakt :D
Női szemmel én azt mondom, hogy némi testmozgás nagyon rád férne, de amúgy ebben a "ruhában" messze nem vagy gusztustalan.
26/67 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok köszönöm. Én eléggé önbizalomhiányos vagyok de az voltam mondjuk 50kg-osan is. 65kg-osan meg méginkább de ez már az én bajom.
2013. jan. 31. 01:35
28/67 A kérdező kommentje:
Nem csalok tényleg 65 kg vagyok. Lehet hogy 70kg nézhet ki vékonyabbnak de ez függ a magasságtól is meg attól is hogy oszlik el rajta a felesleg. Plusz nehézcsontozatú vagy sem.
2013. jan. 31. 01:39
29/67 anonim válasza:
"A válaszíró 0%-ban hasznos válaszokat ad."
Ilyet is csak egyszer láttam 4 éves GYIK-es karrierem során eddig... de akkor se voltam benne biztos, hogy hallucinálok-e...
30/67 anonim válasza:
Mi a...? Most meg 38% lett :O
Tényleg hallucinálok, lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!