Szerintetek kik nagyon szép nők a médiavilágból?
Figyelt kérdés
Szerintem Kate Middleton [link]
És Husnullina Regina [link] nagyon szépek.
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, hogy ki mit gondolsz szépnek. Melyek azok a nők, akik szerintetek a legszebbek? :)
2013. jan. 29. 23:48
11/14 anonim válasza:
kicsit idősebb korosztályból is mondok nekem Drew Barrymore, Naomi Watts, Emily Blunt, Giniffer Goodwin, Jessica alba nagyon szépek, igazi "öreglányok" közül Helen Mirren, De fitalaok közül, pl Blake Lively, Vagy Iszak Eszter, Isla fisher
12/14 anonim válasza:
Lakatos Britniszpirsz*-*
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még ^^
(Egyébként Isla Fisher már 37, Emily Blunt pedig csak 29 :D, mondjuk tényleg fordítva hihetőbb lenne a koruk :D)
2013. febr. 5. 16:31
14/14 anonim válasza:
Az én szememben ő az egyik legszebb nő a médiavilágból:
http://www.youtube.com/watch?v=27RVIgW7L8c
Kate nem átlagos szép, hanem különleges, kellemes a kisugárzása is és az sem mellékes, hogy nem egy "mű" nő. Kate Middleton bájos, nőies, de nem mondanám kiemelkedően szépnek. Husnullina Regináról is ezt gondolom.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!