Szerintetek kik nagyon szép nők a médiavilágból?
Szerintem Kate Middleton [link]
És Husnullina Regina [link] nagyon szépek.
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, hogy ki mit gondolsz szépnek. Melyek azok a nők, akik szerintetek a legszebbek? :)
Hm hát Kate nekem nem az a nagyon szép nő. Nem akadna meg rajta a szemem az utcán. Reginán meg pláne, ő nekem nem tetszik.
Természetesen Kate helyes, bájos nő. Hazudnék, ha azt mondanám csúnya, de nem tartom kiemelkedőnek. Ízlések és pofonok. :)
Nekem most hirtelen Amanda Seyfried és Kim Kardashian ugrott be. Amanda, mert annyira természetesen gyönyörű és nagyon szimpatikus a kisugárzása.
Kim pedig, mert szerintem egy igazi ízig vérig nő, az alakja, megjelenése. Tetszik, hogy van egy kis mediterrán beütése is. Annyit nem szeretek néha benne, hogy agyon van vakolva sokszor. Pedig egy két smink nélküli képét elnézve nem lenne rá szüksége anélkül is szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!