Szép vagyok? Mennyinek tippeltek? Kép lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
Szerintetek tetszene egy ilyen lány egy nagyon menö fiunak??
1.
2.
3.
2013. jan. 29. 21:47
1/24 anonim válasza:
Alapvetően szép vagy, de az első képen olyan hülyén csücsörítesz, hogy az valami hihetetlen.
2/24 anonim válasza:
szép nagy szemeid vannak, szép a hajad. 13-14 éves lehetsz.
3/24 anonim válasza:
Szép vagy és aranyos. 14 körül lehetsz:)
4/24 QueenRavenna válasza:
Nem látszik a lópofád a fényképezőtől.
5/24 Alexandra0908 válasza:
Miért csücsörítesz,fáj vmi vagy van vmi betegséged? :O
Amúgy szerintem nem vagy szép...borzasztó nagy orrod van,olyan mint egy afrikai...vagy mint egy kanári.
Egyedül az tetszik,hogy hosszú hajad van.
6/24 anonim válasza:
A hajad szép, az arcod inkább aranyos. 14-15 lehetsz.
7/24 anonim válasza:
Nem ,tök átlagos csücsörítő kiscsaj, vagy de hát a "nagyon menő" fiúknak biztos tetszik
8/24 anonim válasza:
szép vagy, de belül nagyon sötét. Mi ez a csücsörítés meg flegma homlok?XD
kár értük, de mondjuk még változhatsz:) 12-13nak nézel ki. Szép a hajad, a szemed és az arcod is
9/24 anonim válasza:
Nagyon szép a hajad :) A pózolás tényleg nem áll jól, de amúgy jól nézel ki szerintem. Én olyan 13-14 évesnek tippellek.
10/24 anonim válasza:
Egy tükörben idétlenül pózolós kiscsaj egyetlen értelmes pasinak sem jön be, akkor sem ha szép...
Ja de te nem is értelmes pasit akarsz hanem menőt... azok a srácok meg hetente cserélik meg csalják a csajukat, szóval nekik oszt mindegy csak könnyen kapható buta liba legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!