Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép vagyok? Mennyinek tippelt...

Szép vagyok? Mennyinek tippeltek? Kép lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Szerintetek tetszene egy ilyen lány egy nagyon menö fiunak??

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

2013. jan. 29. 21:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és 14 körülire tippellek.
2013. jan. 30. 17:40
 22/24 anonim ***** válasza:

# 4/21 :D:D:D:D:D

NEkem nem kellenél, semmi szín alatt. pedig én rohaft menő vagyok. szarügy.

2013. jan. 30. 18:04
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért, de engem Marichuy-ra emlékeztetsz. És mivel Marichuy - függetlenül a sorozatbeli karakterétől - szép, ezért te is az vagy.

Viszont szemtelenül fiatal, és a tükörben pózolós lányok nagy része beképzelt (tapasztalat).

2013. jan. 31. 16:35
 24/24 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nagyon gáz vagy.

Azt kell mondanom, hogy éretlen és butácska lehetsz. De komolyan.

Menő fiú tetszik? Naiv kislány vagy.

Tükörben fotózod magad? Divatmajom.

Ne haragudj, de ez az igazság. Amúgy külsőleg szerintem nincsen veled semmi baj! Csak a stílust meg az eszedet kéne megváltoztatni. Bár ezt az utóbbit nem lehet.

Amúgy a menő fiúknak sincs túl sok eszük, nekik általában csak a külső a lényeg. Nem ismerem a srácot, de ha ő is olyan, akkor van nála esélyed. :)

Amúgy 13-14 éves lehetsz.

És mellékesen, nem sértésből, te roma vagy?

2013. febr. 1. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!