Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép vagyok? Mennyinek tippelt...

Szép vagyok? Mennyinek tippeltek? Kép lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Szerintetek tetszene egy ilyen lány egy nagyon menö fiunak??

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

2013. jan. 29. 21:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ajj bocsi, nagyon nem.

Kb. 16-nak.

2013. jan. 29. 23:27
 12/24 anonim ***** válasza:
Miért kell csücsöríteni?Kérdező,vagy bárki más meg tudná nekem mondani mi a jó ebben a csücsörítésben?Szebb senki nem lesz tőle,tán fáj valami vagy mi ennek a lényege?
2013. jan. 29. 23:28
 13/24 A kérdező kommentje:

Oké a csücsörítős kép az gàz.(elismerem)

Egyébként azért irtam ki ezt a kérdést mert nincs önbizalmam es ha volt is egy kevés most mind el szàlt..

Nem vàrtam olyan komikat hogy fú de szép vagy meg stb mert tudom magamról hogy nem vagyok egy szépség.IRtatok olyat is h lófejem van hülye pi**a vagy hülye liba vagyok(pedig nem ismertek es nem tudhatjatok h milyen vagyok).Amugy igen van egy fiú aki tetszik és a menők közé tartozik es a kerdesem az volt h egy menő fiú bele tudna e szeretni egy ilyen lànyba.

2013. jan. 29. 23:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szép vagy, de a menő fiúk köcsögök és hülye vagy ha ők tetszenek és nem az egszerű, kedves, aranyos fiúk:)
2013. jan. 29. 23:56
 15/24 anonim ***** válasza:
10-esnek igaza van.. ne legyél hülye!
2013. jan. 29. 23:57
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

nincsenek barátaid hogy rendes képet csináljanak rólad?

Amúgy aranyos lány vagy csak ne ilyen ergya képeket csinálj...

2013. jan. 30. 00:24
 17/24 anonim ***** válasza:
15 körül lehetsz, idióta pofavágások, tükrös fotók és kinézet alapján.
2013. jan. 30. 13:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem Nasrinnak hívnak?:D
2013. jan. 30. 14:44
 19/24 QueenRavenna ***** válasza:
43%
Most én tehetek arról, hogy lófejed van? Hülye pi_csa
2013. jan. 30. 15:39
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, lányként mondom, hogy szép vagy, pedig én elég kritikus vagyok külső terén. A pózolós képeid miatt oltottak le, mivel azokból tényleg az jön le, hogy flegma, beképzelt pi_sa vagy, és az ilyeneket gyilkolják itt gyakorin. Én elhiszem, hogy nem vagy az, csak akkor hanyagold a csücsörítést, és a homlokráncolást. Az utolsó képen nagyon aranyos és szimpatikus vagy(az első kettőn a pózok miatt unszimpatikusnak tűnsz), csak még az önkioldót tanuld meg használni. Mert a rossz benyomás miatt húz le ennyire a többség.

Arcra egyébként szerintem kifejezetten szép vagy, a szemeid nagyok, a szád formás, a szemöldököd ízléses, a hajad dús.

A menő fiúról nem tudok nyilatkozni, mivel nem tudom mit tartasz menőnek, azt meg pláne nem, hogy az a fiú milyen lányokhoz vonzódik. De csak a viselkedéseden múlik, azon hogy belsőre mennyire illetek össze. Mivel külsőre szerintem elég "jó csaj" vagy, nem hinném, hogy külsőre ne jönnél be neki.

2013. jan. 30. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!