Szép vagyok? Mennyinek tippeltek? Kép lent.
Sziasztok:)
Szerintetek tetszene egy ilyen lány egy nagyon menö fiunak??
1.
2.
3.
Ajj bocsi, nagyon nem.
Kb. 16-nak.
Oké a csücsörítős kép az gàz.(elismerem)
Egyébként azért irtam ki ezt a kérdést mert nincs önbizalmam es ha volt is egy kevés most mind el szàlt..
Nem vàrtam olyan komikat hogy fú de szép vagy meg stb mert tudom magamról hogy nem vagyok egy szépség.IRtatok olyat is h lófejem van hülye pi**a vagy hülye liba vagyok(pedig nem ismertek es nem tudhatjatok h milyen vagyok).Amugy igen van egy fiú aki tetszik és a menők közé tartozik es a kerdesem az volt h egy menő fiú bele tudna e szeretni egy ilyen lànyba.
nincsenek barátaid hogy rendes képet csináljanak rólad?
Amúgy aranyos lány vagy csak ne ilyen ergya képeket csinálj...
Nyugi, lányként mondom, hogy szép vagy, pedig én elég kritikus vagyok külső terén. A pózolós képeid miatt oltottak le, mivel azokból tényleg az jön le, hogy flegma, beképzelt pi_sa vagy, és az ilyeneket gyilkolják itt gyakorin. Én elhiszem, hogy nem vagy az, csak akkor hanyagold a csücsörítést, és a homlokráncolást. Az utolsó képen nagyon aranyos és szimpatikus vagy(az első kettőn a pózok miatt unszimpatikusnak tűnsz), csak még az önkioldót tanuld meg használni. Mert a rossz benyomás miatt húz le ennyire a többség.
Arcra egyébként szerintem kifejezetten szép vagy, a szemeid nagyok, a szád formás, a szemöldököd ízléses, a hajad dús.
A menő fiúról nem tudok nyilatkozni, mivel nem tudom mit tartasz menőnek, azt meg pláne nem, hogy az a fiú milyen lányokhoz vonzódik. De csak a viselkedéseden múlik, azon hogy belsőre mennyire illetek össze. Mivel külsőre szerintem elég "jó csaj" vagy, nem hinném, hogy külsőre ne jönnél be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!