Iszonyúan szőrös már a lábam. Szerintetek ciki ez egy nőnek? Nincs barátom, szóval rajtam kívül nem látja senki. Legyantázzam vagy sem? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 14:57
11/15 anonim válasza:
Én mindig leszedem, nem bírnám ki szőrös lábbal.. De mindenki úgy tegyen ahogy neki jó. Ha téged zavar, akkor szedd le, ha nem, akkor nem.
12/15 anonim válasza:
Én le szoktam gyantázni ilyenkor is, persze ritkábban, de nem hagyom sose, hogy teljes hosszra megnőjön. Valamikor csak leborotválom, két gyantázás közt.
13/15 anonim válasza:
Bármikor bármi megtörténhet. Vannak helyzetek amikre nem tudsz felkészülni, és kellemetlen helyzetbe kerülnél emiatt. Szerintem inkább gyantázd le, mint hogy kellemetlenül érezd magad, ha még is közszemlére kerülne egy váratlan pillanatban
14/15 A kérdező kommentje:
Tényleg meg kéne csinálnom, mert sose lehet tudni, ne adj isten, kórházba kerülök, és akkor milyen ciki lenne.
Így is mindig az edzőteremben térdzokni van rajtam, hogy átöltözésnél nehogy észrevegye a többi nő. :D Bár biztos nem engem figyelnek, de akkor is. Mindig úgy öltözöm át, hogy csak ha még/már a térdzokni rajtam van, akkor bújok át a melegítőnaciba/rendes gatyába.
2013. jan. 29. 13:39
15/15 anonim válasza:
Engem eléggé zavar, általában le szoktam szedni, de van, hogy hosszabb ideig abszolút nincs időm/energiám rá, még csak arra se, hogy egyáltalán gondolkodjak rajta, de nem érzem ilyenkor cikinek. :D Szóval ahogy gondolod, szerintem nem gáz, ha úgyse nézi senki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!