A lányoknak miért nem tetszik, ha egy pasi izmos?
Sziasztok!
A kérdés pikantériája talán az lesz, hogy én is lány vagyok. :D Valaki kiírt egy kérdést három férfi testére vonatkozóan, és több olyan válasz érkezett, miszerint ez a férfi túl izmos:
Tudom, hogy mindenkinek más az ízlése, de nem tudom megérteni, hogy még régebben az volt a szexi, hogy valaki izmos, most miért az, ha valaki vékony (férfiakra értem). Ugyan az ízlés időről időre változik (úgy látom, a nők terén is), de mi lesz később? A 0-izom srácok fognak kelleni?
17L
Cáfolnám az utolsót, annyi önbizalmam van, hogy a fele is elég lenne, volt már ilyen testű barátom, mint a fenti képen, mégsem ez jön be. Nekem már most a 0 izom srácok tetszenek, mint mondjuk ő: [link]
Nekem alapból a modell alkat tetszik, vagyis nagyon vékony, magas srác, nulla izmokkal az ideálom. Nem tudom miért, egyszerűen ez tetszik, az izmok semmilyen szinten nem vonzanak. De a legtöbb barátnőmnek meg az izmos pasik jönnek be, mondjuk nekik is inkább a szálkásabbak. 17l
Háát, akkor tényleg ez a divat? Mindenesetre akkor is azt veszem észre az utcán, hogy egyelőre mégis azokból a csajokból van több, akik nem a plötty pasikat kedvelik.
De nem is akarok olyanná válni, akik a havat is kérlelik az utcán, hogy légyszíves, olvadj már el innen, és nem merik megfogni a hólapátot, nehogy megsérüljön a kis bőröcske a frissen manikűrözött kezecskéjükön. Pfujj....
Mert, ha így megy tovább, akkor lassan a srácokon lesz szoknya, 0 izommal mindenütt!
Ez még elmegy, bár nekem nem tetszik a nagy válla, olyan nem arányos az egész test az izom miatt meg nem is természetes, ezért nem tetszik. Az ennél izmosabb pasiktól meg már inkább csak félnék... meg minek ekkora izom azt sem értem? Mármint erős lehet az ember enélkül is.
Legyen egészséges sportos alkata egy srácnak és kész..
Ezt egy másik kérdéshez is most írtam, de ide is ideillik: Apum sem egy izmos ember, max. ha leveszi a felsőjét, akkor látszik valamennyire, de pólóban pl. egyáltalán nem is látszanak az izmai, ennek a műmájer srácnak a nyomába sincs. Ehhez képest most van túl egy építkezésen(egész nap a munkásokkal pakolta a téglát, betonozott, hasogatta fel a fákat, szó szerint egész nap kő kemény fizikai munkát végzett). Egy konditerembe járt fürdeni, mert az volt a legolcsóbb a közelben. A tulaj egyszer megkérdezte nem akar -e már végre gyúrni is egyet, ha már megvan a bérlete. Apám alig bírt válaszolni a röhögéstől, aznap talicskázták a földet, hogy legyen mivel kiegyenlíteni a talajt. Pont még a gyúrás hiányzott volna szerencsétlennek, a kondis izomagyak meg nem értették min nevet.
Nekem nem edzőtermi izmok kellenek, hanem hogy egy pasinak legyen állóképessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!