Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok/nok, tetszik ha egy...

Lányok/nok, tetszik ha egy pasi tetovált? Ha igen, melyik testreszen tetszik, ha nem, akkor miert? Koszi f\23

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:

igen: alkar, vádli

nem: arc, nyak, hát, has, comb, felkar, váll

2012. máj. 22. 20:43
 2/8 Mendus ***** válasza:
Imádoom, bárhol :)
2012. máj. 22. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem, pedig jómagam elég tetovált vagyok. :D (két felkar, mellkas, lapocka és még bőven lesz, színesek, nagyon) Nem tudom megmondani az okát.

22/L

2012. máj. 22. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tetszenek az összevissza minták, a nők, a koponyák, a madarak, az arcok...

Aki mondjuk olyan tetoválást választ, ami illik az ő stílusához, nem csak azért csináltat valami értelmetlen mintát, mert vagány, akkor tetszik.

2012. máj. 22. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy pár elfér. De minap voltam balatonon, jöttem haza vonattal, és egy ilyen fülkébe vagy mibe voltam egy angol pasival. Annyi tetoválás volt rajta, hogy azt hihetetlen, egyedül talán a fején nem volt csak. Nagyon bejött, egyszerűen nem tudtam ellenállni.:P
2012. máj. 22. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Sok tetovált pasi bejön,de úgy különösen nem tetszik...szóval nem részesítem előnyben a tetovált pasikat a nem tetováltakkal szemben. De ha van,hát van..ez nem ront az összképen nálam

Ahol tetszik karok (váll,felkar,alkar),hát (de nem teljesen).

Nem tetszik vádli (főleg ha emiatt borotválja a lábát),nyak meg ilyen helyek.

Színes nem színes nekem mindegy,de a semmitmondó csillagok és társaik nem tetszenek,a vallásos dolgok se tetszenek,meg az ilyen foci csapat ilyesmi se.

2012. máj. 22. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:

ha van valami jelentése számára, akkor nagyon vonzó. a nonfiguratív és társai menő tetkóktól rosszul vagyok.

legjobban a mellkasán tetszik azthiszem, vagy a váll-felkar

legkevésbé a vádli

2012. máj. 23. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:

ez inkább attól függ, hogy kin van, és mi:D egy ilyen tipikus nagydarab kigyúrt kopasz emberke a nonfiguratív mintákkal biztosan nem tetszene.

viszont egyébként általában nagyon tetszik, ha szépen van megcsinálva, szóval ha a pasi egyébként is bejön, akkor ez még külön pozitívum:D

2012. máj. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!