Lányok/nok, tetszik ha egy pasi tetovált? Ha igen, melyik testreszen tetszik, ha nem, akkor miert? Koszi f\23
igen: alkar, vádli
nem: arc, nyak, hát, has, comb, felkar, váll
Én nem szeretem, pedig jómagam elég tetovált vagyok. :D (két felkar, mellkas, lapocka és még bőven lesz, színesek, nagyon) Nem tudom megmondani az okát.
22/L
Nem tetszenek az összevissza minták, a nők, a koponyák, a madarak, az arcok...
Aki mondjuk olyan tetoválást választ, ami illik az ő stílusához, nem csak azért csináltat valami értelmetlen mintát, mert vagány, akkor tetszik.
Sok tetovált pasi bejön,de úgy különösen nem tetszik...szóval nem részesítem előnyben a tetovált pasikat a nem tetováltakkal szemben. De ha van,hát van..ez nem ront az összképen nálam
Ahol tetszik karok (váll,felkar,alkar),hát (de nem teljesen).
Nem tetszik vádli (főleg ha emiatt borotválja a lábát),nyak meg ilyen helyek.
Színes nem színes nekem mindegy,de a semmitmondó csillagok és társaik nem tetszenek,a vallásos dolgok se tetszenek,meg az ilyen foci csapat ilyesmi se.
ha van valami jelentése számára, akkor nagyon vonzó. a nonfiguratív és társai menő tetkóktól rosszul vagyok.
legjobban a mellkasán tetszik azthiszem, vagy a váll-felkar
legkevésbé a vádli
ez inkább attól függ, hogy kin van, és mi:D egy ilyen tipikus nagydarab kigyúrt kopasz emberke a nonfiguratív mintákkal biztosan nem tetszene.
viszont egyébként általában nagyon tetszik, ha szépen van megcsinálva, szóval ha a pasi egyébként is bejön, akkor ez még külön pozitívum:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!