Csajok! Bejön nektek Mario Casas? Pasik! Szeretnétek rá hasonlítani? (aki esetleg nem tudná: a 3 méterrel a felhők felett c. film főszereplője)
Figyelt kérdés
Jah és kérek mindenkit ne hurrogja le a kérdést, csak az válaszoljon aki normális választ tud adni...ez olyan közvéleménykutatás féle :D2012. aug. 29. 22:16
1/18 anonim válasza:
Nem azé', de az mikori film, és miről szól?
3/18 anonim válasza:
nem szeretnék rá hasonlítani.. tutira alacsonnyabb is nálam:P
4/18 anonim válasza:
ő van a bárkában is...helyes gyerek
5/18 A kérdező kommentje:
Első ugye csak vicc? :D [link]
De normálisan válaszoljatok (: és megy a zöld kéz (:
2012. aug. 29. 22:18
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket :) ment a zöld mancs.
Ui.: azt vettem észre hogy a pasik nem szívlelik Mariot :D
2012. aug. 29. 22:20
7/18 anonim válasza:
Első vagyok, és nem viccelek, életben nem hallottam még róla. De akkor utánanézek. Hogy értelmes választ is adjak: férfi vagyok, és nem, nem szeretnék hasonlítani se rá, se senkire. A majmolás nem az én pályám.
8/18 anonim válasza:
én egyetértek a kollégával, egyáltalán nem szeretnék senkire sem hasonlítani.. ilyennek születtem és kész
a hasam nekem is kockás, magas vagyok, a fejem sem mondható rondának..
10/18 anonim válasza:
má' nem azé' de mé' kéne tudni mi az a felhők felett három méterrel? Én lány vagyok ugyan de életembe most hallom 3x ezt a filmet.. de soha a büdös életbe nem nézném meg.. amint hallottam csipicsöpi nyálas.. mért vagytok úgy oda érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!