Csajok! Bejön nektek Mario Casas? Pasik! Szeretnétek rá hasonlítani? (aki esetleg nem tudná: a 3 méterrel a felhők felett c. film főszereplője)
Drága utolsó! Kb pont ugyanígy álltam hozzá, NEM AKARTAM MEGNÉZNI de a bnőimmel délután filmeztünk és ezt akarták hát oké belementem. Kb végig remegtem a filmet, pedig nem vagyok aza csepegős fajta. Pont aza lényeg..nem tom elmagyarázni.. A 'nyálas keveredik a vaddal' nem tom elmondani de engem 'megrázott'
Amíg nem láttad, ne alkoss véleményt róla, mert ha megnézed még jobban belezavarodsz :)
imádom ^^ és én is sírtam rajta :/ főleg a végén :'(
na de vissza térve Mariora szerintem nagyon helyes:D
Én már aztán nagy filmező vagyok, rengeteg xar filmet végignéztem, de ez volt az egyetlen film hosszú idő óta, amit leállítottam 20 percnél, mert nem tudtam elviselni azt a bárgyú hülyegyereket. A való életben is kiráz a hideg (rossz értelemben) az ilyen retardált motoros "vagány csávóktól". (Ja igen, nagyon valószínű a történet, hogy egy normális lány összejön egy ilyen aberrálttal.) Ráadásul a srácnak még a szeme is lefele görbül... újabb rossz pont nálam.
Pedig lány vagyok:)
Elvonatkoztatva a Felhők felett 3 méterrel című filmtől, amiben egy douchebag-et alakít (bár a második részre már jófej lett) magát a színészt imádom. Álompasi kategória.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!