Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti értitek a Tengo ganas de...

Ti értitek a Tengo ganas de ti (Akarlak) c. film végét?

Figyelt kérdés
végignéztem a filmet feliratosan,de meg kell vallani hogy nagyon pocsék a felirat...néha le se forditjak amit mond.. :/ és én nem értettem a közepétől,amikor Gint most megerőszakolták vagy mi? És miért irt Hugo levelet? Azthittem meghalt,de mégsem..valaki világositson fel légyszi.. :D

2012. aug. 14. 22:02
 1/5 lauka05 válasza:
96%

Nem nem halt meg a Hugo,csak a motorral beleszáguldott a vízbe ( a Csirke motorjával).Levelet ír Gin-nem mert a film közepén mondja a Gin hogy ha valami bántja akkor írja le,és égesse el de Hugo nem égette el hanem odaadta neki,és végülis az áll a levélben hogy szabadulni akar a múltól és Gin felajánlja a segítségét,ha jól értettem új életet kezdenek.És igen megerőszakolták a Gin-t.

Én így értelmeztem de majd ha lesz jobb felirat megértjük.De a véleményem hogy akkor is a Babit szereti :) És a Babi is Őt:) Jó lenne ha lenne 3.rész:)

2012. aug. 15. 13:03
 2/5 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszi :))

akkor valamit mégis ki lehhetett belőle venni..lesz 3.rész is,mert elég pocsékul fejezték be..vagyis ugyhogy muszaj lenni folytatasnak D

2012. aug. 15. 13:45
 3/5 anonim válasza:
51%
Szerintem a 2.rész sokkal jobb, mint az első! Mindenkinek tovább kell lépnie, ha valaki élt át hasonlót az életben, mint az első rész, akkor az megérti miért is jobb, és szebb a 2 rész. Remélem nem lesz 3. rész, és sztem jobban illik Gin Hugo-hoz. A végét pedig nem tudom miért nem lehet érteni, én mondjuk spanolul néztem, de akkor is érthető, H rájön hogy nem akar még egy nőt elveszíteni akit szeret. Ha jobban megnézitek, mögé láttok, H boldog Ginnel, szinte mindig, a film végén is. H mikor volt boldog Babival csak akkor, és csak addig amig 3 méterrel volt a felhők felett.:/ De amúgy nem, Babi nem is szerette, ha szerette volna nem vágja pofon, nem okolja a barátja haláláért, nem jön össze mással a szülői nyomásra, nem hagyja el, mellette marad amikor a srácnak a legnagyobb szüksége volt rá, nem megy férjhez más pasihoz. 2 lábbal a földön létezik igaz szerelem, a felhők fellet csak addig amig lebegünk.*-*
2012. aug. 25. 10:32
 4/5 anonim válasza:

Hát, már pedig 100% hogy összejön Babival :) biztos nem véletlen ezaz egész...mármint nekem olyan mintha a 2.nak köze sem lenne az 1-hez. És nem is biztos hogy hozzá megy Babi ahoz a bájgúnárhoz..kitudja, talán H megakadályozza :D és Babihoz nekem jobban illik H. 'jó kislány-rosszfiú'

A kedvencem :)

2012. aug. 29. 22:43
 5/5 anonim válasza:
Szerencsére lesz 3.rész! :) Elvileg 2014 júniusában jelenik meg:))
2013. nov. 2. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!