Ti értitek a Tengo ganas de ti (Akarlak) c. film végét?
Nem nem halt meg a Hugo,csak a motorral beleszáguldott a vízbe ( a Csirke motorjával).Levelet ír Gin-nem mert a film közepén mondja a Gin hogy ha valami bántja akkor írja le,és égesse el de Hugo nem égette el hanem odaadta neki,és végülis az áll a levélben hogy szabadulni akar a múltól és Gin felajánlja a segítségét,ha jól értettem új életet kezdenek.És igen megerőszakolták a Gin-t.
Én így értelmeztem de majd ha lesz jobb felirat megértjük.De a véleményem hogy akkor is a Babit szereti :) És a Babi is Őt:) Jó lenne ha lenne 3.rész:)
nagyon szépen köszi :))
akkor valamit mégis ki lehhetett belőle venni..lesz 3.rész is,mert elég pocsékul fejezték be..vagyis ugyhogy muszaj lenni folytatasnak D
Hát, már pedig 100% hogy összejön Babival :) biztos nem véletlen ezaz egész...mármint nekem olyan mintha a 2.nak köze sem lenne az 1-hez. És nem is biztos hogy hozzá megy Babi ahoz a bájgúnárhoz..kitudja, talán H megakadályozza :D és Babihoz nekem jobban illik H. 'jó kislány-rosszfiú'
A kedvencem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!