Fiúk/Férfiak! Tetszik ha egy lánynak van köldök pc-je? Vagy inkább a nélkül jobb? (18/N)
Figyelt kérdés
Tetszik egyáltalán ha van bármelyik testrészén?
Pasik válaszát várom első sorban de csajok is válaszolhatnak!!!!
Légyszi a válaszokhoz kort és nemet is írjatok!!!
2012. okt. 29. 18:41
1/9 anonim válasza:
Köldök és orrpiercing tetszik. Máshol nem igazán.
4/9 anonim válasza:
nekem csak a köldök tetszik, de akkor ha jó alakja van hozzá
5/9 anonim válasza:
Alapból nem szeretem a piercinges/tetkós lányokat. De egy jó testű csajon nagyon jól mutat a köldökpiercing, ilyen esetben tetszik.
6/9 anonim válasza:
Lapos szép hason, formás sportos testnél tetszik csak.
7/9 anonim válasza:
Nem tetszik, általában a ˝menő˝ csajok viselnek ilyet, és ráadásul még nem is egészséges, valamint gondot okozhat majd a jövően. 16/F
8/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be. Szerintem inkább csak a vagányság jele és divat, mint hogy valóban szép lenne.
9/9 anonim válasza:
Nem tetszik, sehol sem. A köldökön pl. azért nem, mert akkor nem tudom beledugni a nyelvem :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!