Tényleg, lássuk. Ha megadod a címet , én nyomok lájkot szívesen.
2013. jan. 26. 15:16
12/20 anonim válasza:
na küldj egy képet..:)
60 ismerőssel többet ne is nagyon várj..
nekem 500 valamennyi van,(mindenkit ismerek..) úgy átlagosan 40 lájkom szokott lenni.
15/L
2013. jan. 26. 16:50
13/20 anonim válasza:
Hát nekem is szokták mondani hogy jól nézek ki,de nekem sincs olyan sok lájk a profilképemen és ennek tudom is az ok át.Az oka az hogy sohasem írok bejegyzéseket,mint pl:''éhes vagyok lájk ha te is az vagy''.Mondjuk mára már le is szarom úgy hogy mind1
2013. jan. 26. 19:41
14/20 anonim válasza:
Az lehet a baj, hogy nem vagy közvetlen. Meg 60 ismerösböl 30 mondjuk csak hetente 2x nézi, 15 mindennap, de nem nézi az üzifalat, hogy ki tett fel képet, vagy ki nem tett fel. A maradék tizenötböl 8 nem szokott csak úgy lájkolgatni, a maradék hétböl 3 ember nem is bír igazán, csak úgy ott vagy az ismik közt és kész, az a 4 ember, aki meg megmaradt, az egyszerüen nem érez rá késztetést. Amúgy nyugi, a lányoknál a rossz ribik kapják a legtöbb lájkot, az meg engem nem érdekel.
2013. márc. 21. 17:48
15/20 anonim válasza:
Na akkor lássuk azt a képet:D
Nem tudom, nekem 170 lájk van rajta, sok olyan ember, aki "számít" facebook-on, meg is lepőtem.. egyre többen mondják, hogy szép vagyok, pedig nem igaz. És a képemen sincs semmi extra, mégcsak nem is látszik, hogy milyen ruha van rajtam, csak az arcom.. Lehet, hogy csak rossz az a kép rólad? Meg kevés az ismerősöd is..
2013. márc. 31. 12:00
16/20 anonim válasza:
háhá valami 60 éves nőxD ezen jót röhögtem..:P
a kérdésre a válasz az,hogy azért, mert se.ggfej vagy..xD
2013. márc. 31. 12:41
17/20 anonim válasza:
Most nehogy már a facebook-tól függj!
Nem nyomnak tetsziket az nem jelent semmit, de nem lehet hogy csak te tartod magad" rendkivül jóképünek"??
2013. ápr. 1. 11:15
18/20 A kérdező kommentje:
nem csak én, a mamám szerint is
2013. ápr. 1. 15:39
19/20 anonim válasza:
lehet, hogy te jóképűnek tartod magad, lehet más nem :) szállj le a földre kicsit. 60 ismerőssel a kutya sem érdeklődik a képed után, mert nem látják hogy felraktad, nem érdekli őket, vagy sz@r a képed (lehet helyes vagy, de a kép attól még lehet béna). Én lány létemre általában 40-50 lájkot kapok a profilképeimre, van egy ami elég szexi, arra 110-et, a régebbiekre olyan 15-20at, a nem profilképként feltöltött egyéb képeimre témától függően 20-50et. 350 ismerőssel :) de nem szabad, hogy ez domináljon, mármint nyilván ez afféle harc is, minél több lájk annál szexibb vagy, de ez nem így van, a ribancok, a selyemfiúk, a nagymenők sokat kapnak, a visszahúzódó emberek nem. annyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!