Mért van az, hogy senki nem nyom tetsziket facebookon a képemre?
rendkívül jóképű vagyok, 19 éves középiskolás
van 60 ismerősöm facebookon, és valami rokon meg valami 60 éves nő nyomott tetsziket, lájkot a képemre senki más
mi lehet ennek az oka? amúgy annyira nem vagyok közvetlen az emberekkel
azért mert nem vagyok közvetlen, attól még qva jól nézek ki
mért nem nyomnak a képemre tetsziket?
egyrész lehet hogy csak beképzelt vagy és nem nézel ki annyira jól... az az egyik opció
a másik meg olyan vagy, mint én, nem az a tipikus ember vagy aki ír egy marhaságot facebook-ra és 5 másodperc alatt a 30 hozzá hasonló csaj like-olja... nekem is kb 7 like-van a mostani profilképemen, de igazából naggyon nem zavar, mert tudom hgoy az a 6 tényleg azért nyomta be mert tetszik nekik és nem csak megszokásból a körülöttem lévő 50 agy nélküli like-olja...
nem kéne szerintem ennyit foglalkoznod vele...
nem foglalkozok vele, a környezetemtől tudom, hogy tényleg qva jól nézek ki, a csajok odáig vannak értem
semmi divatos cuccom nincs, van néhány ruhám, ezeket váltogatom, viszont ápolt vagyok
nyilvánosra van állítva a facebookom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!