Tényleg nagyon csúnya vagyok?
Az osztálytársaim állandóan cseszegetnek, hogy milyen csúnya vagyok. Még nem volt barátom úgyhogy tényleg elhiszem hogy ocsmány vagyok. Szerintem nagyon hasonlít az arcformám Sarah J.-re.
Minkéne változtatnom? Ha kell kép akkor csak priviben írjatok és írjátok oda, hogy hol laktok.
Hány éves vagy? Általánosban engem is sokszor cseszegettek, hogy ronda vagyok, nézzek már tükörbe, büdös vagyok stb... (nem voltam az) Semmi önbizalmam nem volt, de gimnáziumban minden egy kicsit más lett. Minden bizonnyal szebb is lettem, de az emberek is sokkal normálisabbak voltak. Ha még nem volt barátod nem jelent semmit, én például egy ideig nem is szeretnék. Nem érzem magam érettnek hozzá. Igazából erre akkor jöttem rá, amikor elkezdtek rám tapadni a fiúk.
Hozzáteszem, mindenki szép, és mindenkiből ki lehet hozni valamit! Küldj képet, hátha segíthetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!