Lányok! Ez a srác szerintetek átlagos arcú-e, vagy csúnya?
2013. jan. 18. 23:24
1/14 anonim válasza:
Hmm... ízléstől függ kinek milyen. Nekem nem tetszik, de nem csúnya, nem is átlagos... nem tudom, simán csak olyan beképzelt macsógyerek arca van ami számomra ellenszenves.
2/14 Alexandra0908 válasza:
Jaj de jó tacsiiis párna..*-* :D
Amúgy a srácnak helyes feje van...szerintem...
3/14 anonim válasza:
Szakmunkáskèpző suliba jártam.Egy erősen hasonló srác is járt ide.
Senki nem volt elragadttatva tőle.Szerintem csúnyácska egy csöppet,de igazából mindenkinek más-más jön be:)
5/14 anonim válasza:
Nekem nagggyon.tetszik:)Nem.rugdosnam ki.az ágyambol.
6/14 anonim válasza:
Átlagosnak nem átlagos, mert a vonásai nem átlagosak, de nem csúnya. Teljesen oké.
7/14 anonim válasza:
Nekem tetszik. (Meg a párna is tök jó :D)
8/14 anonim válasza:
Nekem a tacsis párna jobban bejön.
10/14 anonim válasza:
Karakteres. Nem csúnya, de semmiképpen nem is átlagos. Az ilyen pasi teljesen emberfüggő, hogy kinek jön be, van aki odavan az ilyenekért, van aki meg nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!