Szerintetek milyen az alakom?
Figyelt kérdés
már páran feletették ezt a kérdést de én is kiváncsi vagyok rá hogy mások milyennek ítélnek:)2009. aug. 31. 14:22
11/26 anonim válasza:
nem fura,hanem feszes :D gondolom csőnaci
az olyan hozzádsimulós ^^ sztemjó
12/26 A kérdező kommentje:
xD
am igen csőnaci:)^^
2009. aug. 31. 14:52
13/26 anonim válasza:
Szerintem is csinike vagy, ami nálam nagy dolog, hogy ilyet mondok, mert az én mércém nagyon magas. Vékony vagy, szép a derekad. Gondolom még fiatal vagy, a melled még nőni fog...
14/26 A kérdező kommentje:
köszönöm:) hát igen fiatal vagyok 13 éves^^
2009. aug. 31. 15:18
15/26 A kérdező kommentje:
Irjatok méég^^
2009. aug. 31. 15:44
16/26 anonim válasza:
Csinos vagy, de még gyerek. Nem kéne ide képeket fölpakolnod.
17/26 anonim válasza:
13 évesen nem nagy teljesítmény ez az alak. Ha 10-20 év múlva is ilyen lesz, akkor majd azt mondom, ez szép.
Egyébként teljesen jó alakod van, de a korodbeliek nagy része ezt elmondhatja magáról.
18/26 anonim válasza:
szerintem kicsit vékony vagy és ha csak 13 akkor ez még változhat. ajánlom, hogy kezdj el valamit sportolni ha még eddig nem tetted mert a női alak nagyon könnyen formálja magát, ezt tapasztalatból mondom... :S de egyébként szerintem sem kellene 13 évesen netre feltenned magadról képeket...
20/26 anonim válasza:
ez a válaszolóknak szól !
Mindenki azt mondja 13 évesen nem kéne netre kép ...
Akkor myvip ?
Üssetek be 12-13éveseket ..."gyönyörű" -.- ;)
de ez már nem is megdöbbentő ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!