Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van mindenki úgy oda...

Pretty_Fighter kérdése:

Miért van mindenki úgy oda Palvin Barbiért?

Figyelt kérdés
Jó oké,persze,hogy szép.De mindenki csak úgy isteníti,hogy ő a legszebb stb.Pedig szerintem nem olyan különlegesen szép.Utcán,neten láttam már szebb lányokat.Ti mit gondoltok?
2013. jan. 20. 12:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy ilyen sikeres lett :) Egy csóró rocker ismerősöm rávette a jászai mari téren, hogy készítsenek egy közös fotót, tehát valószínűleg nagyon kedves és nyitott is! A L'oréalnál van egy szájfény kollekciója. [link]
2013. jan. 20. 13:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért, mert ilyen sikeres, és külföldre is kijut, olyanokkkal találkozgat, mint justin Bieber, Bella Thorne, vagy Phoebe Tonkin...

Szóval elég mázlista csaj... meg hát nem utolsó sorban szerintem nagyon szép,de valahogy mégse szimpatikus, mert olyan beképzelt feje van. De nem ismerem személyesen, szóval nem is akarom ezt a jelzőtígy ráaggatni. Lehet hogy egyébként meg tök aranyos.

2013. jan. 20. 13:24
 13/23 anonim ***** válasza:
Mert sikeres, ismert és magyar. És ez elég ritka manapság, főleg nők körében. Ennek ellenére se nem különösen szép, klasszikus szépség meg aztán főleg nem. Ugyancsak modern arca van.
2013. jan. 20. 16:02
 14/23 anonim ***** válasza:
emberek, ha ő nem szép, akkor ki?
2013. jan. 20. 17:50
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
Pedig tényleg kimondott klasszikus szépség, magas homlok, nagy szem, pisze orr, ezt mindig szépnek tartották, nem csak manapság. Nem tudom, milyen a személyisége, mivel nem ismerem, de hogy baromi szép, az biztos.
2013. jan. 20. 18:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Mert tényleg szép. De egy modellnél nem is ez a legfontosabb, hanem még egy csomó követelmény van, amiknek ő megfelel. Hiába mondják sokan, hogy ennyi meg annyi szebb lány van az országban, valószínűleg ők nem tudnák ezt a karriert megcsinálni.
2013. jan. 20. 18:22
 17/23 anonim ***** válasza:

Jaj, Istenem!

Mikor fogjátok már végre fel, hogy a divatvilágban nem az a lényeg, hogy gyönyörű legyen egy nő. Igen, Barbi nagyon szép lány, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy érdekes arca van. Olyan arca van, amit ha az ember egyszer meglát, akkor megjegyzi. Ugyanígy Kate Moss is, érdekes, jellegzetes arcú. Ez a lényeg. És persze még rengeteg más dolog van, aminek meg kell felelni ahhoz, hogy topmodell lehess. Mert Barbi nem csak modell, hanem már topmodell. A modellszakmában a létező legmagasabb szint kb. az, ha valaki a Victoria's Secret shown fut, arról nem is beszélve, hogy a L'oreál reklámarca és a Chanel showt is ő nyitotta meg. Ezek hatalmas sikerek a divatvilágban. Elég gáz az, hogy külföldön mennyire elismert Barbi, Magyarországon meg fröcsögnek rá az emberek... :/

2013. jan. 21. 17:32
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
szép csaj, különleges is, de a modelleket egyébként sem tartom semmire. legalábbis a maiakat. miattuk és az őket pátyolgató szponzoraik meg ügynökeik miatt van annyi anorexiás meg önbizalomhiánnyal küszködő lány. társadalmi szempontból nullák. de ez manapság kit zavar ugyebár....
2013. jan. 21. 22:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem nem kellene a modellekre fogni az anorexiát. Egyikük sem néz ki anorexiásnak, csupán vékonyak. Az anorexiának súlyos pszichikai előzményei vannak és kérdem én, hogy hol vannak azoknak a lányoknak a szüleik?
2013. jan. 21. 22:27
 20/23 anonim ***** válasza:
Jaj, ugyan már a mai civilizált világban a túlsúly az igazi probléma. Az anorexiások száma teljesen elenyésző a túlsúlyosokéhoz képest. Palvin Barbi pedig még "jobb húsban is van" mint a legtöbb modell.
2013. jan. 21. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!