Pedig bizony szép :) A tekintete is olyan, hogy megfog benne valami.
2012. dec. 15. 11:11
2/11 anonim válasza:
Én örülök, hogy ilyen sikeres! Végre egy magyar modell, aki tényleg az egész világon ismert! Remélem a jövőben is hasonló karrier vár rá. És szerintem igenis nagy szám, nagyon szép és különleges, és attól még, hogy ennyire híres lett, nem kéne utálkozni! Megnéznélek, te hogy nézel ki...
2012. dec. 15. 11:17
3/11 anonim válasza:
a kérdező pont, hogy nem utálkozott kedves utolsó... de gondolom az hogy nem szimpatikus neki a csaj még rátesznek az ilyen fanatikus ifióta rajongók mint te.
hát, nekem sem tetszik. az alakja meg a haja tényleg szép. de feje valahogy nekem sem az esetem. szép-szép, de nekem akkor sem fog tetszeni soha.
2012. dec. 15. 13:17
4/11 anonim válasza:
Ne is mondd... Mikor megláttam,hogy ő a nemistudom micsoda kikerekedett a szemem. Busafeje van kancsal tekintete. Talán a teste jó.
2012. dec. 15. 14:28
5/11 A kérdező kommentje:
[link] itt nincs rajta annyi festék... és láthatod, hogy az utcán mászkálnak tőle szebb nők... nekem nagyon magas a homloka...
2012. dec. 15. 15:54
6/11 anonim válasza:
Szerintem szép, igazi fotogén, karakteres arcal.
Pont azért szép, mert nem tipikus barbie arca van, hanem olyan nature szépség. minden eredeti rajta, még a haja sem festett.
Inkább lenne több ilyen lány az utcán mint kikent barbie arcúak, szőkített meg koromfekete hajjal.....
2012. dec. 15. 17:15
7/11 anonim válasza:
Palvin Barbara haja eredetileg szőke (és festeti barnára tudomásom szerint)
2012. dec. 18. 14:57
8/11 anonim válasza:
Én egyetértek a kérdezővel szerintem se olyan szép de azt nem tagadom hogy van egy különleges kisugárzása.
Kétségtelen Palvin Barbi szépsége, de amiatt volt most ennyi helyen, mert hírbe hozták Justin Bieberrel ugyanis, Barbi a Victoria`s secret bemutatójan kifutóra lépett ahol Justin is fellépett, és csináltak kozos fotót valamint másnap elmentek egyutt valahová és ezt nagyon felkapta a sajtó
2012. dec. 23. 18:17
10/11 anonim válasza:
nemtom de dögunalmas téma. jó alakja van, különleges arca. ezek vele született tulajdonságok. ráadják a ruhákat, mesterfodrászok csinálják a haját, a sminkjét is profi sminkesek, beállítják pózokba, utána meg plusz retusálják.
egy ujját se mozdítja meg a sikerért, én ilyenre nem tudok felnézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!