Házi hennázás nem marad meg a bőrömön fél napnál tovább, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
tegnap vettünk shweta féle, tubusos, kinyomod és használhatod féle henna festéket, ki is próbáltuk. olyan 70 perc után le lett kaparva a festék, ahogy kell, utánna 12 órán átt nem érte víz, és már most olyan halvány mint a turbós rágós tetkó mosdás után... Mitöl lehet ez? van köze hozzá annak hogy előtte zselés tollal átrajzoltunk a mintát mielőtt a hennát ráraktuk?2009. aug. 30. 09:05
1/5 anonim válasza:
nem kell lekaparni, lejön az magától is! egy kissé mindenképp megfakul! és a zselés toll sem a legjobb. nem tudom, talán a filc (?) jobb megoldás lenne. és had kérdezzem meg, hol vettétek és mennyiért? :D
2/5 anonim válasza:
Amikor mi vettünk hennát,akkor mondták hogy ne vegyünk tubusost,mert azok vagy nem is maradnak meg a bőrön vagy csak nagyon rövid ideig.Ezért mi is hennaport vettünk amit mi készítettünk elő és így "friss" volt a henna passza.
3/5 A kérdező kommentje:
Corában , van egy kis indiai bolt, tele van mindenféle füstölővel, meg hennával meg egyéb ilyen egzotikus dolgokkal :) valami 1200 ft volt... 20 óra elteltével konkrétan eltünt az egész a bőrömröl :D
2009. aug. 30. 19:10
4/5 anonim válasza:
Szia! :) Én is itthon hennázok. Az ajánlatom: olyan festéket vegyél, amit saját magadnak kell kikeverned, sokkal jobb. ;) És amúgy sem olyan hamar kell lekaparni, hanem csap órák múlva... 4-5 órát várni kell vele... Aztán ha letelt az idő, egy kis citromleves vattával nyomkodd át, amikor még nem kapartad le. Mi van még? :D Jah, igen, nekem először annyira bejött, hogy az egész alkaromat befestettem... már 3 hete volt rajta (és már nagyon utáltam a mintát), amikor egy termálvizes fürdőben egy egész éjszakán át való medencézés kiszívta a festéket a bőrömből... :D Amit persze csak reggel vettem észre, hogy hopp, eltűnt. xD
5/5 A kérdező kommentje:
még 1x nekifogtam, most 6 óra után kapartam le , és azóta még mindig nem érte víz,most sokkal tovább birta :O tegnap ilyenkor már eltünt teljesen. De sajna attól függetlenül már most is halvány:( nem ajánlom senkinek ezt a Shweta- féle hennát. Semmit nem ér, és még festeni is nehéz vele
2009. szept. 1. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!