Mikor fog meglátszani a bőrömön, hogy szoliztam?
Tegnap voltam csokicsöves szoliba először. Elég fehér bőröm van, de azt moondta ott a csaj, hogy nyugdtan menjek be 8 percre. De eddig nem is látszik rajtam, ugyan olyan, mint eddig volt. Ma is szeretnék menni. Tudom, hogy káros, de én nem csinálok belőle rendszert. Szóval hányszor kéne még mennem és hány percig, hogy legyen egy kis színem?
20/L
Én könnyen barnulok, de nekem is csak a 2. alkalom szoli után látszott meg rendesen. Bár nekem egy alkalom is látszott egy icipicit. Szóval ha te fehér bőrű vagy és nehezen barnulsz, akkor sajna kelleni fog pár alkalom.. És járj mértékkel, pl. 2 egymást követő napon nem jó ha szoliba mész, vagy az egyiken napozol, másikon szoli, mert a bőrödnek pihennie kell!
És légy kitartó, mert előbb-utóbb látszani fog, és ezzel is felkészíted a bőröd az erősebb napsugárzásra, szóval inkább járj még többet, minthogy később leégj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!