Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel kezeljem? 0 napja...

Mivel kezeljem? 0 napja csináltattam tetoválást, semmi baj nincs vele, szépen gyógyul, ám a tetoválás környékén, a bőrömön sebszerű, érdes pöttyök lettek.

Figyelt kérdés
Kellett fertőtlenitsem a tetoválást clarasept-tel,de az első pár napban nem tudtam magamnak lemosni vizzel,mert a hátamon van a tetkó,igy a bőrömön rajta maradt,úgy gondolom,h talán emiatt alakultak ki a pöttyök. Tud valaki segiteni,h mivel kezeljem,h elmúljanak a sebek?a clarasept okozhat ilyet ha nem mossák le a bőrről?
2010. jún. 28. 00:20
 1/5 anonim válasza:
Ilyenről még nem hallottam, sőt még nem is láttam. A tetovását naponta egyszer Bepanthen Plus-szal bekened és szépen begyógyul. Mint egy seb úgy gyógyul. Lehet erre gondolsz. Clarasept nem éppen erre való.
2010. jún. 28. 00:32
 2/5 anonim ***** válasza:

"0 napja csináltattam tetoválást.." "de az első pár napban.."

???????????

Most akkor mi van? :D

2010. jún. 28. 01:11
 3/5 A kérdező kommentje:
10 napja,lemaradt:p
2010. jún. 28. 09:52
 4/5 A kérdező kommentje:
A tetováló szalonban mondta a srac,a ki csinálata,hogy clarasepttel fertőtlenitsem le,majd bephantennel kenjem be.Csak a claraseptet az első napokban nem mostam le s felmarta a bőröm, nagyon csúnyán s nem tudom, hogy mivel kezeljem:(
2010. jún. 28. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már 10 napos a tetoválás, nem kell vele semmit csinálni. Nekem is van és nekem is felhólyagosodott sajnos. A lényeg, hogy ne kezd el mindenfélével kenegetni, mert szerintem az jót nem tesz. Arra ügyelj, hogy ne koszold be azt a részt és hagyd, hogy szépen magától begyógyuljon. Pár nap és elkezd leszáradni.
2010. jún. 28. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!