Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeplők fognak megjeleni a...

Szeplők fognak megjeleni a bőrömön? Tegnap nagy leégtem. (11-16h-ig kent voltam a napon)

Figyelt kérdés
Apukán mondta,hogy tiszta szeplő lesz mindenem,főleg az arcom,mert az égett meg a legjobban...
2009. júl. 24. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem volt szeplőd, akkor ezután sem lesz. Ha eddig voltak, akkor lehet, hogy erősödik a színük. Majd szépen elkezd felhólyagosodni a bőröd, utána meg hámlani. Legközelebb használj naptejet, és lehetőleg ne ebben az időpontban napozz.
2009. júl. 24. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Igen!!!Én is így jártam egyszer,picit megkapta az arcom a nap és utána mikor lehámlott picikét szeplős lett az arcom...
2009. júl. 24. 13:21
 3/8 A kérdező kommentje:
és a szeplők nem tűntek el??
2009. júl. 24. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:

igen szeplős leszel,és nem a szeplő nem múlik el csak úgy.

Legközelebb ne feküdj ki ilyen sokáig a napra,mert:

-magas az uv sugárzás,ami nagyon káros.

-11-15-ig nem is szabadna napra menni.

-sok napozástól bőrrákot lehet kapni.

2009. júl. 24. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:

A szeplők télen elhalványulnak....a kövirózsa krémmel pedíg mesterségesen halványíthatók...

Amúgy ha a bőröd nagyon leég akkor a szeplők nem tudnak megmaradni, hisz az éget bőr ha nem is olyan látványosan, de gyorsan lecserélődik, lehámlik a felső hámban lévő szeplőkkel együtt...nyugi, a leégett bőr nem lesz szeplős...viszont ha mondjuk kimegyünk a napra egy kicsit, és épp hogy megfog a nap attól igen... :)

2009. júl. 24. 16:16
 6/8 A kérdező kommentje:
akkor most mi az igazság?? nem vagyok szeplős. csak apum mondta h az leszek,mert neki is az lett a háta :(
2009. júl. 24. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sem fognak csak úgy megjelenni. Én alapból szeplős vagyok, nyáron még jobban, de télre halványul. A legtöbb barátnőm nem szeplős, és akárhányszor égnek/sülnek le, nem jön ki szeplőjük.

Ennyire zavarna, ha szeplős lennél? :)

2009. júl. 24. 17:28
 8/8 A kérdező kommentje:
igen,mert azok nem igazi szeplők,hanem ien nagy foltok..és azért "hívom" szeplőenk mert igazából nincs rá szó :D
2009. júl. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!