Mit csináljak hogy hízzak?
Figyelt kérdés
szeretnék hízni mert sajnos nagyon vékony vagyok nem tudok hízni pedig rengeteget estek nem vagyok bulimiás vagy anorexiás félreértések elkerülése végett de nem tudok mit csinálni kicsi mellem van és undorítóan vékony lábaim mit tehetnék segítsetek akár ilyen esztétikai csalásokban hogy mivel tudnám leplezni??:/2013. jan. 12. 14:00
1/9 anonim válasza:
Szerintem a Meki segít,szalmakrumpli,pizza.Az ilyensmik álltalában hízlalnak,főként ha este eszed.De a Mekis kajával vigyázz!Ne sokat,és ritkán!Nagyon egészségtelen!
2/9 anonim válasza:
gyors az anyagcseréd nem is fogsz hízni ..vagy legalább is nagyon nehezen! :) talán sportolj és nem lesz undorító hanem ink izmos :) persze ne vidd túlzásba..és a fekete ruhákat kerüld :)
3/9 anonim válasza:
én kb minden este pizzát vacsorázok de nem hízok attól se:D én is nagyon vékony vagyok, de a kérdezővel ellentétben ez nem zavar, sőt, nekem tetszik:)
viszont ami hatásos lehet, az a Rendszeres kajálás. minden nap reggeli, ebéd, vacsi és ha lehet, akkor változatosan! egy próbát megér. nyilván ez sem 3 nap alatt fog eredményt hozni, de pár hét múlva már biztosan meg fog látszani valamennyire:)
plusz hallod, vékony testalkattal kb mindenféle ruhát felvehetsz, merj bátran válogatni! használd ki hogy ilyen vagy! mondjuk ja, a feketét érdemes kerülni:)
4/9 anonim válasza:
neeem lehetnek olyan "undorítóan vékony lábaid" nekem például a vékony lányok jönnek be:D
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!:)
2013. jan. 12. 17:49
6/9 anonim válasza:
nagyon rossz kategóriába írtál:D a sport témakörnél nekem is rengeteget segítettek.én is undorítóan sovány voltam 165 cmhez 47 kilo,most meg már 55 vagyok:D és természetesen nem löttyedt hanem izmos.megfelelő edzés illetve étrendkérdése.
7/9 anonim válasza:
Ne hízni akarj, inkább sportolj. Ha a lábaid túl vékonyak, akkor bringázz, de küzdősport is jó lehet, pl. a wing tsun alapállás már önmagában elég szépen edzi a lábizmokat.
8/9 A kérdező kommentje:
sportolok rendszeresen!!
2013. jan. 14. 06:13
9/9 anonim válasza:
ugyan ez van velemis.. utáolm a lábaimat :ss de én napi rendszerességgel futok és kangoozok heti2x. 3hónap alatt nagyon sokat változtam, de még mindig úgyérzem h lenne mit hízni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!