Fiúk! Hízzak, fogyjak? Kép linkelve 20/L
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 21:58
2/13 anonim válasza:
Minden tök jó, maradj így :) 21/l
3/13 anonim válasza:
Kicsit hízhatnál,gömbölyödhetnél.De ne túl sokat.
4/13 anonim válasza:
Kedves leányok,jegyezzétek már meg,hogy izmosítani is kell,nem csak hízni/fogyni..attól lesz a forma.
Szerintem rád is rádférne egy kis erősìtés,de egyébként nagyon jó így is:)
5/13 anonim válasza:
már nem azért, de magadnak kell hogy megfelelj nem a pasiknak. és egyébként is minden pasinak eltérő az ízlése, képtelenség az összesnek megfelelni. ne nevettesd ki magad ilyen kérdésekkel.
6/13 anonim válasza:
Ha nem mondtad volna, hogy lány vagy és nem lenne rajtad melltartó nem jönnék rá, totál deszka vagy, semmi forma. Hízz, izmododj, valamit csinálj!
7/13 anonim válasza:
formásodj,és vegyél a méretednek megfelelő melltartót.
8/13 anonim válasza:
ezt a képet már 8543x láttam az oldalon.
9/13 anonim válasza:
szerintem kis hízás rád férne, jobban szeretem a husisabb, formásabb lányokat. de ha így érzed jól magad a bőrődbe, akkor hajrá!
10/13 anonim válasza:
"Ha nem mondtad volna, hogy lány vagy és nem lenne rajtad melltartó nem jönnék rá, totál deszka vagy, semmi forma. Hízz, izmododj, valamit csinálj!"
egyet értek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!