Hogyan lehetne ilyen gyönyörű csípőm, ha nekem jelenleg elég keskeny van? Hízzak rá?
2012. júl. 30. 15:54
1/7 anonim válasza:
Hát ez sajnos genetika, persze edzhetsz rá.
2/7 anonim válasza:
Az enyém ilyen, hidd el elcserélném :)
3/7 A kérdező kommentje:
Úristen...de jó neked *.*
Miért cserélnéd el???:O
Ha nekem ilyen lenne úgy örülnék neki mint majom a farkának egy szavam se lenne.
2012. júl. 30. 16:12
4/7 anonim válasza:
tiszta genetika...
és neki szerintem egyáltalán nem gyönyörü...
nekem az tetszik ha a vékony derék,széles kerel csipővel párosul,mert ugy jól érvényesül :)
5/7 anonim válasza:
A jó nőies csípős test az nagyon imádnivaló. A vézna lányok nálam nem játszanak. Azt szeretem amikor van olyan jó markolható kis kerek popsija meg fincsi combok is hozzá. Az a nőies, a túl vékony az olyan még érésben lévő kislány kinézet. A test alakítható. Van akinek nehezebben megy, van akinek könnyebben. Mindenképpen egyél többet. A nők amúgy is fenékre, csípőre híznak leginkább. Csak ne vidd túlzásba, és jobb ha inkább tömegnövelőzől Csak cellulitisz vizilóvá ne válja arra ügyelj.
6/7 anonim válasza:
én vékony vagyok még is széles és kerek csipőm van...a vékony derékhoz.na meg fenekem is van.... igaz nagyon kicsi de az attól még lehet nőies egy vékony lány ....:D
7/7 anonim válasza:
Hidd el, én is elcserélném a sajátomat bármikor egy keskenyebb csípőre:) Pedig nem vagyok dagi, csak ilyen az alap formám hogy keskeny derék, széles csípő. De én speciel utálom. Hiába, szinte senki se elégedett azzal amit a természettől kapott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!