Szoktátok nézni az emberek füleit?
Altalaban annyit nezek hogy tiszta-e, mint a kormoknel is. Ez sokat elarul az emberrol. Mellekesen a BKV-n nagyon sokaknak zsiros a fule :'(
Persze ha nagyon eltero akkor azt eszreveszem. Peldaul a baratom kopasz es elegge elallnak a fulei. Imadom amugy a fulet - olyan kicsik es kerekek es total cuki. Azt neztem fotokon mintha egy kulso ivnel nem lenne neki porc es azert allna el oldalra, de nem tudom. Nekem tetszik, foleg mert olyan kicsik es nem fulalakuak hanem felkor inkabb :)))
Persze lehet osszesegeben szeretem az embert, es mas elallo fuleit nem szeretnem. :)
Rágugliztam, és igazából tévedtem, a lenőtt cimpa a ritkább, recesszíven öröklődő tulajdonság, és a szabad cimpa a gyakoribb. Valamiért úgy emlékeztem, hogy fordítva van, de mégsem.
Igen, nemsokára vége a sapkaszezonnak, és felfedődnek azok a fülek *-* Most úgy érzem magam, mint a lábfetisiszta pasik, lehet, hogy olyan zaccosnak is tűnök :D Pedig nem vagyok az, becsszó!
Nekem lenőtt van, és örülök, hogy az enyém ritkább :P
Viszont másokon a szabad fülcimpa jobban tetszik. Azt hiszem a buddhizmusban van az, hogy minél lelógósabb, az annál nagyobb bölcsességre utal :D (Ez elméletileg azért van, mert Buddha eredetileg nemesemberként nehéz fülbevalókat hordott, amik megnyújtották a fülét, és később ezt a bölcsességhez asszociálták).
Én amúgy még azt szoktam nézni, kinek mennyire hegyes, mennyire "elf".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!