Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emberek! Ti szoktatok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Ti szoktatok így érezni?!

Figyelt kérdés

Úgy, hogy néha annyira vágytok arra a személyre akibe szerelmesek vagytok hogy nem birtok ülve maradni?! Érzem, hogy ezt kell éreznem, de halálra rémít.. és nem merem anyunak mondani, mert soha nem beszéltünk ilyesmikről. És a barátnőimnek sem merem, mert biztos röhögnének... mert nekik már egy csomó pasival jártak. De én meg, nem tudok olyan fiukkal 'úgy' lenni akiket nem szeretek. :S És halálkomolyan, már nem tudom mit csináljak.. :/ Annyi új érzés, amiket nemértek... Valaki lenne szives segiteni?

14/L

2011. aug. 3. 01:17
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
..* mert ők már egy csomó pasival jártak. -___-
2011. aug. 3. 01:20
 2/21 anonim ***** válasza:
Ezt, hogy érted h nem bírsz egy helyben ülni?
2011. aug. 3. 01:21
 3/21 anonim ***** válasza:
Ez tök jó! Szerelmes vagy!
2011. aug. 3. 01:21
 4/21 anonim ***** válasza:
és miben segítsünk, mégis?
2011. aug. 3. 01:24
 5/21 A kérdező kommentje:
Jó, ez nem volt valami frappáns fogalmazás. De igazából arra értem hogy ha meglátnám legszívesebben odarohannék hozzá és megölelném 'pont pont pont' :S
2011. aug. 3. 01:24
 6/21 anonim ***** válasza:

És még most is... akkor miben segítsünk? :D

Na hallod, és jóban vagytok, jártok vagy csak látásból ismered a srácot?... egyébként elég gázoska hogy a barátnőidnek nem mered elmondani, főleg az, hogy 14 évesen egyáltalán nem gáz, ha még nem volt senkid! tehát, ha kinevetnének, az egyáltalán nem kellene hogy földhöz vágjon. maximum őket minősíti. Mindenkinek el kell kezdenie valahogy, mindenkinek lesz egy első :) Úgy hogy esetleg próbálkozz összejönni a sráccal. Vagy mi a gond?..

2011. aug. 3. 01:31
 7/21 anonim ***** válasza:

Ez teljesen természetes érzés!

Hurrá, te tényleg szerelmes vagy! :-D

Sok sikert!

Pedro

2011. aug. 3. 01:33
 8/21 anonim ***** válasza:
Én egy keksz vagyok, nem ember.
2011. aug. 3. 01:35
 9/21 anonim ***** válasza:
Szerintem menj ki wc-re.
2011. aug. 3. 01:36
 10/21 A kérdező kommentje:

Hátigen, de jaj... Ismerem, meg midig beszélgetünk. De szóval hogyha megölelem ahhoz egy fiú mit szól?

Coop.os keksz? Azt szeretem. :)

Menj ki te. :)

2011. aug. 3. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!