Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Társasági emberek! Ti nem...

Társasági emberek! Ti nem szoktatok néha besokalni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mindig mindenkivel jópofizni, humorosan visszaválaszolgatni stb. Én ilyen típus vagyok (nem tudom, hogy ennek örüljek, vagy ne). De mostanában rájöttem, hogy ez az egész milyen felszínes, és ebből nem lesznek mélyebb baráti kapcsolatok, sőt...14:L
2010. dec. 19. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Végre. Valaki csak 20 évesen jön rá, valaki 30, valaki soha. Én már 9 éves koromban. Üdv a klubban.
2010. dec. 19. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
14 évesen krvanagy tapasztalatod lehet. És ez a bölcsesség ami a kérdésedből árad, szinte körülírhatatlan.
2010. dec. 20. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
talán ez azt jelenti, hogy nem vagy társasági ember...
2011. jan. 13. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy jópofizni kell? Én tökre magamat adom, "ami a szívemen, az a számon". Humoros (sokszor bunkó) beszólásaim nekem is vannak, de nem lennének, ha nem esne jól kimondani őket. Nem szoktam besokalni, mivel nem játszom meg magam. Ha te nem érzed jól magad így, nem vagy társasági ember, ennyi.
2011. ápr. 30. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!