A dohányzás lehet elegáns és a társasági élet egyik fontos motívuma?
Én azt mondom, vannak káros, de élvezetes dolgok, melyeket lehet űzni, de csak mértékkel és úriasan.
A kocsiban ülő vagy a lakótelepi emberekre meg no comment...
Szerintem lehet elegánsan végezni a dohányzást.
Ha nem gusztustalanul pöfékelnek, hanem finom úriember módjára, igényesen tartva a kezet, a szájat úgy igazítva, miközben kifújják a füstöt, hogy olyan előkelő hatást kelt.
A nőknél csak a vékony szálú cigit tartom elegánsnak, a vastag nem női kézbe való, az olyan durva.
A társasági életet illetően egyértelműen jobb közösségi emberek pl. egy munkahelyen a dohányosok. Mert ők mindig elvonulnak cigizni, beszélgetnek, pletykálnak, jól összekovácsolódnak, van bennük összetartás, mindig ezt érzem.
Én amúgy soha életemben nem gyújtottam rá. Nem is fogok.
Igen, egyesek szemében lehet elegáns. Ha nem vagy a közelében és nem kell szagolnod a dohányost, akinek már a pórusaiból is a bűz árad. Vagy ne kelljen csókolózni olyannal, aki dohányzik. Mert ha ezeket megtapasztalod, akkor inkább gusztustalan.
manju
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!