Most kaptam meg az állandó fogszabályzóm nem tudom hogy kell -e valami külön kefe hozzá és hogy kell használni a melllé kapott kis dobozkába kaptam viaszt ha nagyon fájna azt hogy kell használni?
lehet kapni hozzá külön kefét is, ami középen rövidebb és finomabb. nekem van egy olyanom, egy elég kemény sörtés(ez semmi speciális)
aztán nekem is van az a kicsi sörtés drótos cucc, amivel ha beszorul valami kaja, vagy nehezen elérhető helyre nem ér be a fogkefe, akkor ki tudom tisztítani.
a viaszt én a végére szoktam hátul, ha már kilóg :D
én naponta próbálom 3-4szer mosni, mikor sikerül, mikor nem xD
Nekem kétféle fogkefét adtak. Az egyik ilyen:
Ezt úgy kell használni, mint a normálisat, csak óvatosabban, gyengébben! Nekem ezt a fogorvos adta, azt mondta, hogy csak Ausztriában lehet kapni, biztos tud adni a te fogorvosod is, az ára amúgy 1000 Ft körül mozog.
Ilyen a másik:
Ezzel a szűkebb helyekre tudsz benyúlni, vagy a szájpadláson lévő drótból kimosni a kajamaradékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!