Mi lenne a legjobb? Belső vagy állandó fogszabi?
Szóval inkább ronda vicsorral lennél a képen, mint fogszabival? Őszintén szólva két hétig megnézik az ismerősök a képet, aztán senki többet. XD
Nem olyan szokatlan és extrém dolog, annyira el se csúfít senkit.
A belső fogszabi meg állítólag nagyon kényelmetlen, az árán meg egy kocsit is lehetne venni.
Köszönöm a válaszokat. Én csak azért izgulok a tabló képen mert saját véleményem szerint nem vagyok épp egy szépség szval a fogszabi még rontana a helyzeten..dhát inkáb minthogy egész életemben rossz fogaim legyenek.
És lenne még 1 kérdésem. Kb mennyibe kerül egy sima állandó fogszabi??
Nem rég voltam orvosnál, elmondta az árakat és a lehetőségeket. A legolcsóbb sima drót 90 ezer, az aminél kevésbé látszódnak a tappancsok 120 ezer, és ahol csak a drót látszik egy picit, az 140 ezer. Ezeket az árakat úgy értsd hogy én már betöltöttem a 18-at tehát magán betegnek számítok így jóval többet kell fizetnem mint egy gyereknek. Ha még nem múltál el 18, akkor most vágj bele gyorsan mert így még ingyenesek lesznek a vizsgálatok, csak a készülékért kell fizetned de az is jóval barátibb összeg lesz mint az én esetemben.
Hajrá, megéri egy fogszabályozós tabló kép a hálivúdi mosolyért :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!