Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért bántják már a vékony...

Miért bántják már a vékony lányokat is?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem miért nem lehet leszállni végre erről a súly témáról...

Szerintem tök mind1 ki hány kg ha jól érzi magát mit zavar az másokat?

Egyre többet olvasom itt hogy gebézik a vékony lányokat meg anorexiás jelzőkkel illetik.

Én mindig 50 kg voltam és tökéletesen jól érzem így magam. Sosem szeretnék hízni egy dekát sem. Imádok jókat enni, és szerencsére ez nem látszik rajtam. Rengeteg előnye van, hogy vékony valaki pl öltözködés szempontjából,sportolás, de a reggeli busz utáni rohanást is megkönnyíti :-) Énis kapom jobbról balról hogy hízzál, nameg tele van a facebook a sok duci nők képével hogy "milyen jól néznek ki". Nekem semmi bajom a ducikkal, mindenki ugy érzi jol magát a bőrébe ahogy akarja. Csak egyszerűen nem értem hogy miért kell hogy mindenki husos meg a "van mit fogni rajta" kategória legyen, holott sokkal egészségesebb meg kevesebb betegség éri a vékonyakat. Pl az én énismerőseim között akik ducik szinte mind cukorbeteg, vérnyomás problémáik vannak stb...

2013. jan. 7. 09:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
45%

"15 éves vagyok, 166cm (kb.) és 48 kg. Ha belenézek a tükörbe, talán tényleg kéne egy kicsit fogynom,"

Na, pontosan emiatt szokták csesztetni a vékony lányokat. Mert az ilyen vékony lányok 90%-ának nem reális az önképe, mert a többség nem ilyennek született, hanem az egészségük rovására sanyargatja magát és kívülállóként nehéz eldönteni, hogy a 10%, genetikailag ilyen alkatúak közé tartoztok, vagy a testképzavaros 90%-ba! Egy 166 cm/48 kg-os lánynak egy dekát sem szabadna tovább fogynia, ti mégis úgy érzitek! Itt már messze nem arról van szó, hogy ki hogyan érzi magát a bőrében, mert a testképzavaros ember sohasem lesz elégedett önmagával!

2013. jan. 7. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!