Férfiak! Ti szeretitek a vékony lányokat, vagy inkább legyen rajta mit fogni?
Hát ez nagyon erős általánosítás, már-már sztereotipizálás. Én pl. egyáltalán nem is a csajokat szeretem. :P De tényleg igaz, h van, aki egyiket, másikat, mindkettőt... (meg egyiket se :D).
Különben sztem az egyéni ízlésen kívül a kultúra is számít. Pl. egy molett ismerősöm mondta, h Magyarországon csak visszautasításban volt része, mert mindenkinek az volt a baja vele, h "túl kövér". Aztán kiment egy olyan országba, ahol meg kultúraszerűen azoknak a nőknek van tisztelete, akiken "van mit fogni", és ott meg mindenkinek ő kellett, és mindenki odavolt, h milyen jó nő. :D
Amúgy meg sztem a médiának is nagy szerepe van egy pasi ízlésének a kialakításában. Ha mondjuk minden női énekes deszka, és az ilyeneket nyomatja a média, akkor van rá esély, h vkinek ez kerüljön bele a női ideáljába. Így sztem a 21. században sok pasi ezért szereti inkább a vékony lányokat.
Meg aztán ha vki ösztönösen még nem is az olyat szeretné, akkor is, ha tudja, h az a "divat", akkor lehet, h azt fogja mondani, h ő is azt szereti, csak h ne mondják róla ezt meg azt a barátai.
Viszont sztem a széles csípő fontos. Vagyis hallottam egy olyat, h a heteró pasik a csípő szélességéből ösztönösen megérzik az ösztrogén kamaszkori jelenlétének mértékét, és így ösztönösen a szélesebb csípőjű csajokba látják bele, h jó anyák lehetnek majd egyszer... így azokhoz vonzódnak...
De ebben a kérdésben csak tendenciákat lehet mondani sztem. Az az általánosítás, ha már nem csak azt mondjuk, h SOKAK, hanem h mindenki ezt vagy azt, az nagyon pontatlan és felszínes sztem.
Mindenkinek más jön be.A fiuk egy lány szemébe is bele tudnak zúgni. A nő meg mást helyez előtérbe főképp a pénzt
beosztást,izmot, magasságot attól fgg hosszabb vagy pár éjszakás kaland a cél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!