42/48 anonim válasza:
Ezek szerint te még nem láttál 70 kg-os nőt!
43/48 anonim válasza:
De láttam!!!! és én pl 62 kg vagyok(szálkás, nagyon kevés, kb 7% zsírral), nem akarok nálam nehezebb nőt...
44/48 anonim válasza:
Férfi és 62 kg. Vagy nagyon alacsony vagy, vagy borzalmasan vékony, és oké, h nincs rajtad zsír, de izom se nagyon lehet. Nekem pl nem kéne ilyen gebe pasi. Amelyik ffi izmos, az biztos, h több, mint 62 kg.
21 L
45/48 anonim válasza:
44-es: Butaság. Én pl 170 vagyok, 64 kiló, és van rajtam izom. Nem vagyok egy schwarzi, de messze gebe sem...
46/48 anonim válasza:
rólam nem hiszik el h 62 vagyok :D mindenki 70+nak néz de ez van :) miért, 44-es, csak nem egy 60kg-os lányhoz van szerencsénk? :) :D
47/48 anonim válasza:
amúgy nálad 44-es tuti izmosabb vagyok.. pl hány húzódzkodást tudsz megcsinálni? és hány kézenállásból karhajlítással kinyomást? :P
48/48 anonim válasza:
szerintem tokeletes vagy ;) plusz egy pont az iphone milyatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!