Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez vékony, kövér vagy pont jó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vékony, kövér vagy pont jó?

Figyelt kérdés
Sosem tartottam magam kövérnek, de egy modell alkatúnak se. 162cm vagyok és 52-53 kg. A hasam, hogyha eszek akkor egy picit nagy, de hogyha "befeszítem" akkor látszanak a kockáknak a vonala.. A Belső combomon van szerintem egy kis felesleg, és örököltem, hogy a vádlim az nagy. (Hozzátenném, hogy izmos, mert a genetikára még rádolgoztam kézilabdával..) Szóval szerintetek ez duci, vagy pont jó? Egy pasinak visszataszító az ilyen láb/test?
2011. jún. 23. 11:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Így látatlanban nem lehet megállapítani, hogy "kövér" vagy-e vagy sem...
2011. jún. 23. 11:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Senki sem tehet a termetéről, max alakítani tud rajta picit. Az hogy kicsit alacsony vagy az tény, de így is kb egymagas vagy a 15-6 éves lányok többségével (mondjuk korodat nem írtad le..) Ezen nem kell aggódni.:)
2011. jún. 23. 11:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Képet nem szeretnék föltenni..:s és 16éves vagyok:)
2011. jún. 23. 11:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem kövérnek nevezhető!

Inkább ideális.

2011. jún. 23. 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:

ha nem látja senki, senki nem tud neked pontos választ adni. én 163 centi vagyok és 67 kiló. sokak szerint ez kicsit dundi és le kéne fogynom, de igazából nehéz csontozatú vagyok és úgy nézek ki mintha 60 kiló lennék. plusz, ha 63 kilónál kevesebb vagyok, akkor folyton rosszul vagyok...

szóval ennyi a látatlan véleményről...

2011. jún. 23. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:
A két adat alapján,amit megadtál pont jó vagy
2011. jún. 23. 11:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát én fiú vagyok, 171 cm. és 59 kg. xDD

És így vagyok vékony, mert ugye szálkásítok, mert ez elkerülhetetlen a sporthoz, amit űzök...szal, hozzám mérve, hogyha beleszámítom, hogy egészséges lányként van melled, és szélesebb a csípőd, nagyobb a feneked, akkor is, talán még 4 kg.-ot le kéne adnod.

Nem sok, biztos nem vészes leírás alapján, de...azért jobb lenne az sztem, hozzá teszem, csak segíteni akarok, nem bántani szeretnélek.

2011. jún. 23. 11:54
 8/11 Chuck ***** válasza:

Ezt nehéz megmondani....

Valaki rám néz, azt mondja,hogy nem vagyok csak 95kg max...

Igazából lövésem sincs mennyi vagyok, de 120-on felül biztos....amúgy 198 cm vagyok... így ezek alapján 10 emberből 8 azt mondja, hogy kövér vagyok, valóságban mindenki azt mondja, hogy pont ideális...pók hasam van, de sprite... 18/f

2011. jún. 23. 12:04
 9/11 A kérdező kommentje:
hmm. értem. köszi :)
2011. jún. 23. 12:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Butaságot kérdeztél. Megmondom miért. Amúgy nem gáz, mert ez sok felnőtt nő sem tudja, te meg még gyerek vagy. Szóval a pasiknak nem az számít hány kiló vagy és hány centi. A kisugárzás, az a titok. Láthatsz duci csajokat akiket imádnak a pasik, és láthatsz vékony csinos nőket akikért igazán nincs oda senki. Mert a kisugárzása az elsőnek azt üzeni: szép vagyok, elégedett vagyok, jó a kedvem, nem vagyok hisztis mert kerek a világ a fejemben. A másik kisugárzása: nem igaz hogy ma már a második nőt látom akinek szebb a lába mint nekem:-( Hiába megyek fodrászhoz, soha nem lesz olyan szép hajam mint annak a nőnek ott:-( Hogy lehet hogy az a kövér nő ilyen helyes pasival jár, hiszen undorító ahogy kinéz:-) És ezek az érzések lejönnek róla, a pasik meg messze elkerülik. Tehát ne a centijeiddel foglalkozz, hanem a belső gondolataiddal. Próbáld ki hogy egyszer amikor elmégy otthonról előtte elmondasz magadról minden szépet és jót ami csak eszedbe jut, és úgy lépsz ki az utcára. Meglátod a hatást. Sok sikert! 37/nő
2011. jún. 23. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!