31/48 anonim válasza:
A lábak nagyon vékonyak, azokra gyúrhatnál. Amúgy milyen magas vagy?
32/48 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet, a combjai nagyon vékonyak, kicsit lehetnének izmosabb lábai, de amúgy jó:)
33/48 anonim válasza:
Ezt azért merész vékonynak hívni. Ez inkább csontos.
Vékonynak inkább az minősül, ha sovány, de van egy kis felesleg, ami miatt nem csontos az illető.
34/48 anonim válasza:
Ez már inkább az anorexiás kategória, rettentő ronda és semmi nőies nincs benne. Legalább 20 kilót fel kéne szednie az illetőnek, hogy alakja is legyen.
24/F
35/48 anonim válasza:
Azért inkább maradjunk a 10 kg-nál.:D
20-al már a picit duci, de még jó kategóriába esne.:P
36/48 anonim válasza:
Szerintem úgy +6 kilóval lennél az ideális :) Csinos, de egy kis fogni való nem ártana.
37/48 anonim válasza:
szerintem nagyon csinos. meg ez olyan hüllyeség hogy a csontokkal a kutyák játszanak,ennyi erővel a zsírral meg a disznók.
38/48 anonim válasza:
Hogy lenne már duci plusz 20 kilóval? Ez a lány 50 kiló körül lehet maximum, plusz 20 kilóval jobb esetben lesz 70. Az hol duci? Teljesen átlagos súly lenne és talán alakja is lenne.
39/48 anonim válasza:
" zsírral meg a disznók" ott a pont:DD vaúúú xDD
40/48 anonim válasza:
Tényleg úgy néz ki, mint egy anorexiás. És szerintem még 50 kg sincs, ebben biztos vagyok. De ha annyi is lenne, 70 kilósan se lenne duci, ha mondjuk főleg mellre, meg popsira hízna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!