11/48 anonim válasza:
Nagyon jó, nekem nem vagy túl vékony, és lábaid nagyon bejönnek :D
12/48 anonim válasza:
Akkor elkezdeném a licitet; még ma, készpénzben 1millió Ft, leszel a feleségem?
13/48 anonim válasza:
Főleg, hogy nem is a kérdezőről van szó...:D
14/48 anonim válasza:
Nagyon jó vagy! Erről a nőről egy hétig le se szállnék, az tuti! Végkimerülésben pusztulnék meg:$
15/48 anonim válasza:
Egy újabb lány, aki tudja magáról, hogy szép, de jön egót növelni, meg nyáladzó privátokra élvezkedni...
16/48 anonim válasza:
De utalhatom is az 1milliót, mindegy...
17/48 anonim válasza:
Na most van itt a sok hülye,aki rádizgult,az ő véleményük nem számít,életükben nem dugtak még.Szerintem alapjában szép vagy,és nem szabad fogynod.még szépnek számítasz,de még néhány kiló minusz,és csúnya sovány leszel.Próbálj meg hízni.De így nagyon is rendben vagy .Mondjuk ha velem élnél,1 hónap alatt legalább egy 10est fel szednél...(23-f)
18/48 anonim válasza:
Fogjátok már fel, hogy nem a kérdező!
19/48 A kérdező kommentje:
Azt tisztázzuk nem én vagyok a képen...csak illusztráció hogy nekem is majdnem ilyen és sokan mondták már hogy ennél vékonyabb ne legyen és biztosra akartam menni,mert akkor vége a diétának..:)
2013. jan. 6. 01:35
20/48 anonim válasza:
Főleg h ez nem is a kérdező:DDD
IQfighterek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!