Ti szépek vagytok smink nélkül?
szép lennék ha nagyobb szemeim és szempilláim lennének. De egyébként mással nincs bajom az arcom nem pattanásos se zsíros tehát alapozót nemhasználok. Így a szemem mindig hangsúlyozom spirállal meg szemcerúzával. :-)
18/L
Úgy gondolom szép lennék smink nélkül, mert olyan babapofis arcom van, nagy szemekkel, hosszú szempillákkal de sajna foltos a bőröm:(
ezért kell a smink..
A szempilláim elég rövidek, spirál nélkül elég "természetellenes" (tudom, ebben a helyzetben ez elég érdekes megfogalmazás), olyan semmilyen, mert a szemfehérjém szinte belefolvad a világos bőrömbe, és csak a barna szemem tűnik fel. A bőröm sem tökéletes, régi pattanások nyomai csúdítják el, és meglehetősen hullasápadt vagyok.
Egyébként szépnek látom magam, bár erősen hangulatfüggő. A barátom szerint mindig szép vagyok, ez sokat dob az önbizalmamon.
Én igen. :D
Csak annyira gyerekarcom van, hogy inkább sminkelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!