Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy csúnya nő lehet boldog?

Egy csúnya nő lehet boldog?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy aki nem szép, nem is olyan mint az átlag, annak már joga sincs ahhoz, hogy boldog legyen. :'(

első voltam.

2009. aug. 27. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
17:35: Egy olyan világban élünk, ahol főleg a külső a fontos. Tudomásul kell venni, aztán menni kell tovább. Ülhetünk a szobában sajnáltatva magunkat, de eddig ettől még senki nem lett jobban és sehova nem vezet.
2009. aug. 27. 17:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek azzal, aki szerintem nincs olyan, hogy csúnya nő. Mindenkinek más a szép. Egyértelmű, hogy lehet boldog, fontos a pozitív felfogás.
2009. aug. 27. 19:13
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Nincs csúnya nő, csak kevés pia!!
2009. aug. 28. 01:08
 15/18 anonim ***** válasza:
a szépség relativ...de ha vki nem a legszebb ember de vannak akik szeretik akkor persze h lehet boldog ;))
2009. aug. 28. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Engem már csúnyáztak le egy párszor fiuk! Szóval igazábol megkaptam azt is hogy szép vagyok meg azt is hogy csúnya,elég erős vonásaim vannak így megértem, én megoszto vagyok vagy valakinek nagyon tetszek vagy extra rondanak tartanak néha én is annak tartom magam dehát ez van ezt adta a gép meg a gének ezt kell szeretni attól mert valaki rondának tart meg nem basz*a velem még akarok éllni, de legalább nem kell félni hogy meg erőszakolnak vagy elrabolnak :D bocsi a fekete humorért 16/L.
2020. jún. 13. 20:32
 17/18 anonim válasza:

Én ocsmány vagyok, és sosem voltam még boldog.

24/L

2020. júl. 25. 21:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Nos, mondok én valamit a következő sorok olyan emberektől származnak, akik nem rondák:

-A szépség relatív

-Nincs olyan, hogy csúnya nő

- Belső értékek fejlesztésével a külső is szebbé válik

Az igazi rondák csinálhatnak bármit. Ha a szarra masnit kötsz, attól még szar marad.

Üdv: egy ronda nő

2023. máj. 11. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!