75B az kicsi/átlagos/vagy jó a koromban? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
15 évesen , 158 cm és 75B-s mell ... Ez most kicsinek/átlagosnak/vagy jónak számít ?
(már bocs a hülye kérdésért)
2009. aug. 26. 14:35
11/19 anonim válasza:
és nállunk,miden rokonnak kicsi a mellem,senkinek nincs nagy!!!!ha a tieteket megnézik,mit szóljak én???????
12/19 anonim válasza:
Orulj,neki,ez jó.Én 18 vagyok és nekem is ekkora.
14/19 anonim válasza:
annyi idősen nekem is akkora volt,ez szerintem teljesen átlagos.most vagyok két évvel idősebb 162 centi 40 kiló és 70/c szóval a tied is biztos fog még nőni
(amúgy a 75/b nagyobb,mint a 80/b én úgy tudom,de javítsatok ki ha tévedek)
15/19 anonim válasza:
Biztos szép formás, és nem is tűnhet kicsinek, ha nem vagy magas. Márpedig a te magasságod nem nagy. Így egész jónak látszik hozzá ez a mellméret, pont arányos közepes nagyságú, a legjobb a maga kategóriájában, mi, pasik ezt a fajtát imádjuk a legjobban: nem kicsi, de nem is tőgy, nem lóg, hanem szépen belesimul oda, ahová való: a mi tenyerünkbe!!
16/19 anonim válasza:
16:34 válaszolónak:
Hogy lenne már nagyobb a 75/b mint a 80/b?
-_________-
17/19 A kérdező kommentje:
a 80/b nagyobb :)
amúgy van 80/b-s melltartóm, az fazontól is függ,szal nem azzal kell mér meg van 80/c melltartómis csak ugy ea kiníi jófajta elszámozás ;)
2009. aug. 28. 22:27
18/19 anonim válasza:
a 75/b tényleg nagyobb mint a 80/b...mert a szám az a hátad mérete a melled alatt, a betű pedig a melledé, vagyis szélesebb hát, de ugyanakkora mell kisebbnek tűnik, mint a vékonyabb hát...
19/19 A kérdező kommentje:
Hát de csak tűnnek :D
2009. aug. 29. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!