75B az kicsi/átlagos/vagy jó a koromban? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
15 évesen , 158 cm és 75B-s mell ... Ez most kicsinek/átlagosnak/vagy jónak számít ?
(már bocs a hülye kérdésért)
2009. aug. 26. 14:35
1/19 anonim válasza:
szerintem ez pont jó ennyi idősen, nem fog legalább felnőtt korodban lógni:)
nekem is ekkora, 15 éves lány vagyok én is :D csak nálad 2 cm-vel alacsonyabb:)
2/19 anonim válasza:
15 éves koromban nekem csak 70/B-s mellbőségem volt, kb 20 korig még fejlődik az ember tehát akár nagyobbra is nőhetnek a melleid. Gondold végig hogy a családod női tagjainak (tesó, anya, mama, dédmama) mekkora mellbőségük volt a szülés előtt ha kicsik akkor nem valószínű hogy nagyobb melleid lesznek ha nagyok akkor valószínű hogy még fognak nőni. :)
3/19 A kérdező kommentje:
Hát anyának kicsi mamának nagy :)
De amúgy van ameik fiú elvan ájulv a mellemtől -.-" h ez az én koromban milyen jó, amikor a barátnőmnek 80B ..
2009. aug. 26. 14:43
4/19 anonim válasza:
14:41-es vagyok és helyesbítek! Nem valószínű hogy nőni fognak helyett-> nagyobb rá az esély hogy nem fognak nagyobbra nőni. Bocsi ha érthetetlen:)
5/19 anonim válasza:
Egyébként az összes pasi oda van a nagy mellekért aki meg azt mondja hogy neki nem tetszenek a nagy mellek az meg hazudik :D
6/19 anonim válasza:
14: 44-> ez egyáltalán nem így van ;)
7/19 A kérdező kommentje:
A nagyot mindenki megnézi.
De majd 20 év múlva amikor a gravitáció a hasa közepéig húzza akkor már nem lesz olyan menő h a feleségé én extra nagy ;)
De ízlések és pofonok.
2009. aug. 26. 15:05
8/19 anonim válasza:
én 24 vagyok, és ekkora. és mégis megnézik.
9/19 anonim válasza:
Az lehet, hogy megnézik, de nem biztos hogy az a lényeg. Kinek ez, kinek az.
10/19 anonim válasza:
de te ne légy elájulva,mert ennyi idösen nekem söt
13-14 évesen 85b-c-volt a mell méretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!