Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy EMO mitől különbb egy...

Egy EMO mitől különbb egy átlagos embernél?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy ők sokkal érzőbb lények, mint mi, ők többek az átlagnál. Akkor mi nem lehetünk érzékenyebbek, mint ők? És olvastam valahol, hogy attól lesznek EMO-k, hogy ha meghal egy családtag/szerelem. Akkor én most EMO vagyok? o.O
2011. nov. 11. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

pff akkor az egész világ emos :D mert mindenkinek meghalt már vkije :) lol

az emosok nem különbbek csak nagyobb m*rhák! :)

2011. nov. 11. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
ezek nagy szavak. ami meg eben az országban megy az EMO megnevezést használva, az egyszerűen szánalmas.
 3/9 anonim ***** válasza:
**ebben
 4/9 LadyLee ***** válasza:
100%
Az EMO nem a pozőr-depressziós átlagnál butább tinigyereket jelenti?
2011. nov. 11. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Az emo egyáltalán nem ezeket jelenti, ez a pózer-emóság.
2011. nov. 11. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Az emó úgy ahogy van pózerség, nincs olyan, hogy pózer emó meg trú emó.

Az emósok elkényeztetett, nyomorult kölykök, akiknek mindent a seggük alá tolnak, és már nem bírnak jobbat kitalálni minthogy nyomorogjanak h nekik fáj az élet és nem szereti őket senki. Persze hogy nem szereti őket senki, elkényeztetett, ocsmány kis taknyok, akiknek tökéletes élete lehetne, ha a talpukra állnának és nem hugyoznának maguk alá attól, hogy élni kell.

Szerencsétlen, életképtelen, buta sz*r az összes, aki azt hiszi, hogy menő lesz attól, hogy sjanálja magát.

Nem emo attól valaki, hogy vannak érzései. Mindenkinek vannak. Némely embernek több vagy kevesebb, de egyiktől sem elszel emo. Mindegyik teljesen normális. Az is normális, ha összetörik az ember, ha meghal valakije.

Ami nem normális, az az amit az emok művelnek: azt hiszik, csak nekik sz*r a világon, őket sajnálja mindenki az olyan hétköznapi nyomorukért, ami még 100 meg 100 embernek van a környezetükben. Beképzelt nyomorultak.

2011. nov. 11. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Tisztázzuk már hogy az emo egy zenei műfaj! A többi szart csak felfújják és belemagyarázták.
2011. nov. 11. 18:21
 8/9 A kérdező kommentje:
5. válaszolónak: igazad van, főleg az utolsó pár mondatban, én is pont erre gondoltam. Sőt, még az is lehet, hogy másoknak nagyobb problémájuk van mint nekik. ;)
2011. nov. 12. 11:33
 9/9 anonim válasza:
EMO :D ugyanolyan emberek mind mink csak csupán más a stílusuk.valakik úgy bele élik magukat hogy az ereiket vagdossák :D
2011. nov. 23. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!